YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Οι επιδόσεις των δανεικών του Άρη και οι μάχες ανόδου σε Πορτογαλία και Σαουδική Αραβία

Κλέιτον Ντιαντί και Άλβαρο Ζαμόρα είναι οι δύο εκ των τριών δανεικών ποδοσφαιριστών του Άρη τη φετινή σεζόν (μαζί πλέον με τον Μόντσου) και αμφότεροι βρίσκονται σε μάχες ανόδου με τις νέες ομάδες τους.

Ο Κλέιτον Ντιαντί έχει παραχωρηθεί δανεικός από την έναρξη της σεζόν 2025/26 στην Αλ Ντιρίγια που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας. Η Αλ Ντιρίγια πλήρωσε ενοίκιο στον Άρη ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει υποχρεωτική οψιόν αγοράς της τάξης των 5 εκατομμυρίων αν η ομάδα καταφέρει να ανέβει στην Saudi Pro League.

Ο 19χρονος εξτρέμ έχει συμβάλλει καθοριστικά σε αυτήν την προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, μετρώντας 3 γκολ και 4 ασίστ σε σύνολο 18 αγώνων, έχοντας και ένα κερδισμένο πέναλτι στη “συλλογή” του. Η Αλ Ντιρίγια βρίσκεται δεύτερη στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς έπειτα από 23 αγωνιστικές και αυτή τη στιγμή είναι σε προβιβάσιμη θέση.

Όσο για τον Άλβαρο Ζαμόρα, εκείνος δοκιμάζει τις τύχες του στη Β’ κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Ακαντέμικο Βιζέου. Ο Κοσταρικανός τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη νέα του ομάδα, έχοντας 7 γκολ και 2 ασίστ σε 22 ματς. Η Βιζέου είναι επίσης δεύτερη αυτή τη στιγμή στη Liga Portugal 2, με 41 βαθμούς έπειτα από 23 αγωνιστικές στροφές. Και εκείνη πλάσαρεται προς το παρόν σε θέση που, αν τη εξασφαλίσει μέχρι τέλους, θα της δώσει την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της πορτογαλικής λίγκας.

Υπενθυμίζουμε πως και ο Ζαμόρα διατηρεί οψιόν αγοράς γύρω στις 600 χιλιάδες ευρώ, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί από τους Πορτογάλους ανεξαρτήτως αν η Βιζέου προβιβαστεί ή όχι στην Primeira Liga μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button