Ποδόσφαιρο

Το τηλεφώνημα του Μαζικού στον Ρόουζ!

Ο 26χρονος αριστερός οπισθοφύλακας επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Λοριάν, προκειμένου να τον ρωτήσει για τον Άρη.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει πρόταση από μία ομάδα, πάντα ψάχνει να μάθει πράγματα γι’ αυτήν, ιδίως αν είχε κάποιον γνωστό του που έχει αγωνιστεί στο συγκεκριμένο κλαμπ στο παρελθόν. Ο Μπράντλεϊ Μαζικού δεν χρειάζεται να ψαχτεί ιδιαίτερα, καθώς είχε υπάρξει συμπαίκτης με έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια στους κιτρινόμαυρους, με αρκετά μεγάλη επιτυχία και σίγουρα μπόρεσε να του μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τα δεδομένα.

Μιλάμε φυσικά για τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Άρη από τον Ιανουάριο του 2019, έως το καλοκαίρι του 2021, όταν και μεταγράφηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας. Οι δύο τους είχαν συνυπάρξει στη γαλλική Λοριάν, έχοντας μάλιστα και πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, οπότε το τηλεφώνημα του Μαζικού στον Ρόουζ για να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον “Θεό του πολέμου”, ήταν δεδομένο.

Όσον αφορά αυτά που του μετέφερε ο Ρόουζ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε από τον κόσμο του Άρη και “δέθηκε” μαζί του, στο χρονικό διάστημα που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τον κόσμο, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που ο ίδιος λατρεύει και όποτε του δίνεται η ευκαιρία την επισκέπτεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button