ΔιεθνήΜπάσκετ

Οι “απειλές” του Χάρελ στον Αντετοκούνμπο και το ξέσπασμα του Γιάννη: «Θα σε πλακώσω στο ξύλο, εδώ δεν είναι το γαμ…νο το Μιλγουόκι»

Η αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στους Μπακς και τους Σίξερς, στην προσπάθεια του να προπονηθεί στις βολές, μετά το κάκιστο ποσοστό που είχε στην αναμέτρηση έχει γίνει viral.

Ο Greek Freak ήταν φανερά νευριασμένος με την κατάσταση και έτσι μπήκε ξανά στο παρκέ με σκοπό να εκτελέσει μερικές βολές. Εκεί ο Έλληνας σταρ βρήκε μπροστά του μια.. σκάλα η οποία την «πλήρωσε», καθώς ο Γιάννης την «γκρέμισε», δείχνοντας έτσι τον εκνευρισμό του.

Ένας εκνευρισμός ο οποίος ωστόσο όπως φαίνεται δεν ήταν καθόλου τυχαίος και για αυτό ευθύνεται ο Μόντρεζλ Χάρελ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σέντερ των Σίξερς, βγήκε στο παρκέ μαζί με μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του, τον Τζόρνταν Λαβ, κατά τη διάρκεια που ο Γιάννης εκτελούσε τις βολές του μετά τον αγώνα.

Ο Χάρελ προκάλεσε τον Greek Freak, πηγαίνοντας κάτω από το καλάθι, πριν του πάρει την μπάλα και βγει έξω! Εκεί μάλιστα ο Χάρελ ξεκίνησε να φωνάζει προς τον Αντετοκούνμπο «Εδώ δεν είναι το γαμ…νο το Μιλγουόκι. Φύγε από εδώ», με τον Γιάννη ωστόσο να μην απαντά και απλώς να περιμένει μια άλλη μπάλα.

Αντιθέτως, ο σούπερ σταρ των Μπακς πήγε στα αποδυτήρια και επέστρεψε με δύο δικές του μπάλες, συνεχίζοντας την προπόνηση του, πριν γίνει το περιστατικό με τη σκάλα. Ο Μόντρεζλ Χάρελ κατευθύνθηκε ξανά προς τον Γιάννη, φωνάζοντας του «ναι, σου πήρα την μπάλα, φύγε από εδώ», πριν λάβει απάντηση από τον Αντετοκούνμπο «Κάνω την γαμ…νη την δουλειά μου».

Κάπου εκεί μάλιστα μπήκε στο… κόλπο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, τον οποίο ο Χάρελ προκάλεσε, λέγοντας του «θα σε πλακώσω στο ξύλο, καλύτερα να επιστρέψεις στα αποδυτήρια», με τον Θανάση ωστόσο να παραμένει ψύχραιμος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button