Ποδόσφαιρο

Οι έξι παίκτες που δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι στην Super League 2

Στα 11 παιχνίδια του πρώτου γύρου της Super League 2 οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που έχουν αγωνιστεί και στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι μόλις 6.

Στη Super League 2 με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, οι ποδοσφαιριστές που έχουν το απόλυτο συμμετοχών όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα της Super League 2 είναι μόλις έξι . Δηλαδή έχουν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια και σε όλη τη διάρκειά τους, χωρίς να έχουν αντικατασταθεί.
Το ότι οι τρεις απο τους έξι είναι τερματοφύλακες και οι άλλοι τρεις είναι αμυντικογενείς και αμυντικοί δεν είναι συνηθισμένο. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι από αυτούς οι μισοί , συγκροτούν την άμυνα του Εργοτέλη, καθώς είναι ο τερματοφύλακάς του Δημήτρης Κατσιμήτρος και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του, Χρήστος Μπάτζιος και Κυριάκος Μαζουλουξής.

Οι υπόλοιποι είναι οι τερματοφύλακες Φώτης Κουτζαβασίλης της ΠΑΕ Χανιά και Θεμιστοκλής Τσέλιος του Διαγόρα Ρόδου και ο αμυντικός μέσος των Τρικάλων, Παντελής Ριζογιάννης.
Ο επιθετικός Κώστας Δούμτσιος της ΑΕ Καραϊσκάκης αντικαταστάθηκε λίγο πριν το τέλος ενός από τους 11 αγώνες που έπαιξε και για πολύ λίγα λεπτά δεν κατάφερε να έχει το απόλυτο.


Αυτοί που δεν έχασαν λεπτό στον πρώτο γύρο:

1. Δημήτρης Κατσιμήτρος (Εργοτέλης) 11

2. Φώτης Κουτζαβασίλης (ΠΑΕ Χανιά) 11

3. Κυριάκος Μαζουλουξής (Εργοτέλης) 11

4. Χρήστος Μπάτζιος (Εργοτέλης) 11

5. Παντελής Ριζογιάννης (Τρίκαλα) 11

6. Θεμιστοκλής Τσέλιος (Διαγόρας) 11

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button