Μπάσκετ

Οικονόμου: «Έχουμε κάποιες ενέργειες για τον Άρη, θα πούμε στον κόσμο τι οδήγησε την ομάδα εδώ»

Στην πρώτη του συνέντευξη ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης, ο Δημήτρης Οικονόμου, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 για τον ίδιο, την προσπάθεια που θα κάνουν στη διοίκηση για την ομάδα αλλά ανέφερε και τη δέσμευσή του.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή & Χρήστο Γκάλη:

Για το προφίλ του:

«Δεν ήμουν ξανά σε διοικητικό σχήμα του Άρη. Είμαι αγνός φίλαθλος και στο κάλεσμα του Αρβανίτη δήλωσα ”παρών” για να σωθεί αρχικά η ομάδα και μετά να δούμε τους στόχους».

Για το ότι αναλαμβάνει δράση το ΔΣ από σήμερα:

«Ακριβώς, εγώ σήμερα δεν πρόλαβα να έρθω ακόμα Θεσσαλονίκη αλλά έχουμε ένα ραντεβού. Κάθε μέλος κανόνισε κάποιες ενέργειες ώστε να συζητήσουμε κάτι. Είναι κρίσιμες ώρες και αγωνιστικά και οικονομικά για τους επόμενους 4,5 μήνες».

Επίσης σχολίασε:

«Ο Άρης ήταν πάντα ο κόσμος του. Αυτή η ομάδα μεγαλούργησε με τον αγνό φίλαθλο κόσμο της. Εμείς οι 40άρηδες περάσαμε τα καλύτερα χρόνια του Άρη με το μπάσκετ αλλά και τις χειρότερες. Δεν είναι απλώς αγάπη, αλλά η σημαντικό κομμάτι της ζωής μας ο Άρης. Δυστυχώς ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει και πάλι, έχουμε όλοι την ίδια ευθύνη και αγάπη. Μερικοί απλά βρεθήκαμε επώνυμοι, ο Άρης στηρίζεται από τους ανώνυμους φιλάθλους του. Θέλουμε να συσπειρώσουμε κι άλλους. Πρέπει να βγει η χρονιά. Η ομάδα θα σωθεί».

Για τους επιχειρηματίες που θα βάλουν χρήματα:

«Ο καθένας με τις δυνάμεις του. Από τον απλό φίλαθλο με τα 5 και τα 50 ευρώ αλλά και από τους πιο ισχυρούς οικονομικά, όπως τα μέλη του Δ.Σ, με μπροστάρηδες Αρβανίτη και Παπαγεωργίου. Μπήκα στη διοίκηση γιατί εμπιστεύομαι τους υπολοίπους».

Τέλος τόνισε:

«Προσωπική μου δέσμευση είναι να κάνω τα πάντα σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθει ο κόσμος τι έχει συμβεί. Να αποκαλυφθούν όλα ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι και ποιοι έφεραν τον Άρη εδώ.

Θα κάνουμε τα πάντα επίσης για να έχει το Παλέ κάθε εβδομάδα 5.000 κόσμο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button