Ποδόσφαιρο

Οδυνηρή ήττα που “πονάει”…

Ο Άρης έχασε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς καθώς ηττήθηκε από τον Ιωνικό με 1-0

Η νίκη έμοιαζε με… επιτακτική ανάγκη για τον Άρη, ωστόσο όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά έχασε από τον Ιωνικό. Οι “κίτρινοι” ηττήθηκαν με 1-0, σε ένα ματς που η ομάδα του Πάρντιου πάλι δεν σκόραρε και ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που έδωσε ο Τζοβάρας στις αρχές του β’ μέρους. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ήττα που “πονάει” πολύ, μιας και χάνονται τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί. Ντεμπούτο έκανε ο Ρουπ.

Λίγες φάσεις και… 0-0 στο ημίχρονο

Στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και απομάκρυναν οι “κίτρινοι” ενώ ένα σουτ του Ιτούρμπε δεν ανησύχησε τον Χουτεσιώτη. Ο Άρης κέρδισε το πρώτο κόρνερ του στο 7′ και στο 8′ μετά από σέντρα του Μαζικού, ο Φαμπιάνο έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο πορτιέρο του Ιωνικού, στην πρώτη καλή φάση του Άρη. Ακολούθησε η αναγκαστική αλλαγή για τους “κίτρινους” μιας και ο Ντουκουρέ τραυματίστηκε.

Ο Ματέο πήρε τη θέση του στο 11′ και στο 23′ η ομάδα του Πάρντιου έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Οντουμπάτζιο ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Γκρέι, σούταρε και απέκρουσε ο Χουτεσιώτης, δίχως να δοθεί κόρνερ. Στο 30′ ο Νταρίντα σούταρε και η μπάλα “πήγε” στην αγκαλιά του πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Επειτα από σέντρα στο 45′ οι Γκρέι και Ιτούρμπε δεν πρόλαβαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα ενώ το σουτ του Μαζικού έφυγε άουτ και το ημίχρονο έληξε δίχως σκορ (0-0).

Ο Τζοβάρας έδωσε… εύκολα το πέναλτι, ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες

Στο 51′ ο Μύγας έκοψε την στιγμή που ο Φαμπιάνο ετοιμαζόταν να… σκοράρει με κεφαλιά ενώ ο Άρης άρχισε να πιέζει τον Ιωνικό, προσπαθώντας να ανοίξει το σκορ. Στο 61′ δόθηκε πέναλτι για τον Ιωνικό, με τον Σεμπά να πέφτει στο έδαφος όταν βρέθηκε απέναντι στον Κουέστα. Από τον Άρη υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για την απόφαση του Τζοβάρα να δώσει πέναλτι, σε μια φάση που ο Κουέστα τραβάει τα χέρια αλλά ο Σεμπά έπεσε πάνω στον Ισπανό. Ο Λοβέρα έκανε το 1-0 στο 63′.

Στο 63′ ο Άρης έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Φαμπιάνο μετά από σέντρα του Μαζικού. Ο οποίος μετά αντικαταστάθηκε από τον Καμαρά, που έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Γκρέι αλλά ο Τζαμαικανός αστόχησε! Ο Αρης κέρδισε κόρνερ στο 76′ αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Στον αγώνα μπήκε και ο Ρουπ, στο 80′ από τον Άρη διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε προσπάθεια του Πίρσμαν. Ο Ιωνικός έπαιζε με τρεις στην άμυνα και αυτό δυσκόλευε την ομάδα του Πάρντιου ενώ πριν το 90′ το σουτ του Ρουπ έφυγε άουτ. Το παιχνίδι έληξε με 1-0.

ΙΩΝΙΚΟΣ(Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνoς, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς (86’ Μπουενά), Λοβέρα (70’ Αντούνες), Κάνιας, Σεμπά (90+3 Μασάς), Φαντιγκά (86’ Καμπράλ), Μάντζης (70’ Μάνος).

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζιο (78’ Ρουπ), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ (11’ Ματέο Γκαρσία), Νταμπό (78’ Καμάτσο), Νταρίντα, Ιτούρμπε (78’ Εμπακατά), Μαζικού (66’ Καμαρά), Γκρέι

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button