Ερασιτέχνης

Ξιφασκία: «Χάλκινος» ο Γρόλλιος του Άρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (pic)

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας κατέκτησε ο παίκτης του Άρη, Θωμάς Γρόλλιος στην κατηγορία Παίδων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από τον Α.Σ Άρης:

Το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας το οποίο διεξάγεται στο ΟΑΚΑ κατέκτησε ο Θωμάς Γρόλλιος, στην κατηγορία των Παίδων.

Ο αθλητής του ΑΡΗ κατέκτησε την τρίτη θέση στους ατομικούς αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 12/9. Στις Κορασίδες, η Εβίτα Καβέλη κατέκτησε την 8η θέση.

Με βάση τις θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές / αθλήτριες του ΑΡΗ στους ατομικούς αγώνες, καθορίστηκε η αρχική κατάταξη, στην οποία ο ΑΡΗΣ είναι δεύτερος στις Κορασίδες και τρίτος στους Παίδες.

Σήμερα Κυριακή (13/9), ο ΑΡΗΣ ρίχνεται στη «μάχη» των ομαδικών αγώνων.

View this post on Instagram

Το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας το οποίο διεξάγεται στο ΟΑΚΑ κατέκτησε ο Θωμάς Γρόλλιος, στην κατηγορία των Παίδων. Ο αθλητής του ΑΡΗ κατέκτησε την τρίτη θέση στους ατομικούς αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 12/9. Στις Κορασίδες, η Εβίτα Καβέλη κατέκτησε την 8η θέση. Με βάση τις θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές / αθλήτριες του ΑΡΗ στους ατομικούς αγώνες, καθορίστηκε η αρχική κατάταξη, στην οποία ο ΑΡΗΣ είναι δεύτερος στις Κορασίδες και τρίτος στους Παίδες. Σήμερα Κυριακή (13/9), ο ΑΡΗΣ ρίχνεται στη «μάχη» των ομαδικών αγώνων #ARISAC #ARIS

A post shared by Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official) on

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button