Ποδόσφαιρο

Ξεκινάει η μεταγραφική ενίσχυση στις θέσεις που…καίνε

Με το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας να φτάνει στο τέλος του και την ομάδα του Άρη να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, όλοι πλέον περιμένουν τις ενισχύσεις στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού αλλά και του κεντρικού χαφ.

Με το τέλος του μπαν, όλοι περίμεναν πως ο Άρης θα αρχίσει να κάνει ασταμάτητα μεταγραφές και να ανακοινώνονται κάθε μέρα παίκτες. Η διοίκηση κάνει ακριβώς το αντίθετο, δίνει μεγάλη βαρύτητα στους παίκτες που θα αποκτήσει όσο και αν ο χρόνος εν όψει Αστάνα τελειώνει.

Μην ξεχνάμε πως ο Άρης ναι μεν δεν έχει μπαν για αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θα έχει και για τις 2 επόμενες, οπότε κάθε μεταγραφική απόκτηση θα πρέπει να ναι πολύ σοβαρά εξετασμένη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Στόχος της διοίκησης είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί η υπόθεση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού (με το όνομα του Λέμος να είναι πρώτο ως υποψήφιο) και έπειτα να ακολουθήσουν με σειρά προτεραιότητας οι θέσεις του αμυντικού χαφ, του σεντερ φορ αλλά και του αριστερού μπακ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button