Γενικά

Ξεκίνησε με το δεξί στο Madrid Open ο Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ βρέθηκε πίσω στο 1ο σετ, αλλά και με διπλό break-point στο 2ο από τον εξαιρετικό Φινλανδό Έμιλ Ρουουσουβουόρι, χωρίς όμως να πτοηθεί καθώς κατάφερε την ανατροπή, φτάνοντας στη νίκη με 2-6, 6-4, 6-2 μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά στην πρεμιέρα του στο Mutua Madrid Open, ξεκινώντας έτσι με το «δεξί» την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου του.

 Ο Εμίλ Ρουουσουβουόρι, ο 41ος στην κατάταξη στα 24 του…έσπρωξε τον Ισπανό στα άκρα και τον ανάγκασε να δείξει τη δύναμή του.
 
 Ο πρωταθλητή από τη Μούρθια, που θα γίνει 20 ετών στις 5 Μαΐου, θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά του παίζοντας στο Masters 1000 της Μαδρίτης. 

 Αυτή ήταν η 6η σερί νίκη στο Madrid Open για τον Ισπανό (7-1), αλλά και η 24η τη φετινή σεζόν (24-2). 

 Θα αντιμετωπίσει την Κυριακή για μια θέση στους «16» τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Γάλλου Γκρεγκουά Μπαρέρ με 7-6(6), 7-6(2).

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button