Γενικά

Ξεκίνησαν τα έργα σε Φοίνικα και Μουδανίων

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται τα έργα στην περιοχή του Φοίνικα και στη Μουδανίων, στην έξοδο των οδηγών για Χαλκιδική.

Στον Φοίνικα, στην έξοδο Κ-13, πραγματοποιούνται έργα διαγράμμισης και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου με σκοπί τη βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή
Την ίδια ώρα, στον δρόμο προς Χαλκιδική στο ύψος της Καρδίας, πραγματοποιούνται έργα ασφαλτόστρωσης και επιδιόρθωσης των «τζέρσεϊ» που βρίσκονται στα άκρα του δρόμου. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κυκλοφορία τους.

Η επίσημη ανακοίνωση από τη Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ:
Αναλυτικότερα, από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες συντήρησης:

α) εργασίες διαγράμμισης επί της Εθνικής Οδού 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και συγκεκριμένα από τον Κόμβο 13 (με Περιφερειακή Οδό) έως και το Αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης θα είναι στις 7 το πρωί.

β) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και αντικατάστασης των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας (Jersey) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα περίπου στη χιλιομετρική θέση 20+00 (στο ύψος της επιχείρησης «Συννεφούλα») και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και για μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου.
Για την εκτέλεση των ασφαλτικών εργασιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη προβλέπεται να γίνει αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία), ενώ για την αντικατάσταση των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης θα είναι στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button