Ερασιτέχνης

Ξεκίνημα με το δεξί για το μπάσκετ με αμαξίδιο

Την νίκη η οποία του δίνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε ο Άρης ενάντια στην Ίριδα Καβάλας

Αναλυτικά

Το πρώτο τεστ για τον Άρη ήταν πλήρως επιτυχημένο . Κατάφερε μέσα στην δύσκολη έδρα της Ίριδας Καβάλας και με παρουσία πολλών φιλάθλων , να πάρει την νίκη. Η προσήλωση στο πλάνο , ο επιθετικός πλουραλισμός και η αυτοσυγκέντρωση στον αγώνα ήταν τα στοιχεία που διέκριναν τους παίκτες . Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα της Ίριδας ήταν μπροστά με +2 , τα επόμενα τρία δεκάλεπτα ανήκαν στον Άρη. Χωρίς να κινδυνεύσει , ακόμα και όταν πιέστηκε από τους παίκτες της Καβάλας , έχτισε σταδιακά μια διαφορά ασφαλείας όπου έφτασε και στους +12 .Εκεί χρησιμοποιήθηκαν και οι παίκτες όπου δε μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε άλλους αγώνες . Η Χατζηζογίδου χρησιμοποίησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα κλειστό rotation με τους Καλογιάννη , Κεφαλά , Τσιντάρη , Οικονόμου και Βλαστό . Πολύτιμη βοήθεια έδωσε και ο Συμεωνίδης όπου κλήθηκε σε κρίσιμα σημεία να ξεκουράσει τον Οικονόμου . Οι δεδομένες απουσίες των Χρυσοβέργη και Καραδήμου αλλά και ο τραυματισμός του Μαλτά ( ράμματα στο χέρι την προηγούμενη ημέρα ) δεν επέτρεψε στο τμήμα να χρησιμοποιήσει περισσότερους παίκτες και για μεγαλύτερη διάρκεια . Στο τέλος του αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι Γαβράς , Τσακιλτσίδης όπου πήραν πολύτιμα λεπτά εμπειρίας . Επόμενο στάδιο του θεσμού είναι ο εντός έδρας αγώνας με το Ηράκλειο , όπου με νίκη προκρινόμαστε στο Final Four του Δεκεμβρίου .
Η απεικόνιση του αγώνα :

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 12-10 , 10-16 , 14-15 , 11-15

ΤΕΛΙΚΟ 47 – 56

ΑΡΗΣ WBC
Παντελίδης Κωνσταντίνος
Χρηστίδης Πρόδρομος
Τσακιλτσίδης Αλέξανδρος
Μαλτάς Αθανάσιος
Καλογιάννης Δημήτριος
Γαβράς Κωνσταντίνος
Κεφαλάς Σπύρος 9π. με 1 τρίποντο
Τσιντάρης Νικόλαος 14 π.
Οικονόμου Νικόλαος 10π.
Συμεωνίδης Νικόλαος 2π.
Βλαστός Βαλάντης 21 π.

ΙΡΙΔΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
Βρασίδας , Χατζησάββας 3π. , Παπαδόπουλος Γ. 7π. , Δομβρίδης , Πετράκης 10π. , Τσίλης 19 π. , Αϊβαζίδης 6π. , Αθανασιάδης 2π.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button