Μπάσκετ

Ξανθόπουλος: «Κάποιοι παίκτες έχουν βιοποριστικό πρόβλημα, νιώσαμε σαν πρόβατα επί σφαγή»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε και σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα στο χώρο του μπάσκετ και όλα όσα έχουν γίνει στη EKO Basket League εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο γκαρντ του Περιστερίου WInmasters και Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΚ είπε αρχικά για την σύσκεψη με τον ΕΣΑΚΕ, σε συνέντευξή του στην «Live Sport»:

«Μας άκουσαν, αλλά δεν εισακουστήκαμε. Παντού στον κόσμο λαμβάνουν υπόψη τους τη γνώμη των παικτών, τους σέβονται, προσπαθούν να τους βοηθήσουν αλλά στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αρνήθηκαν να έχουμε μαζί μας στη συζήτηση με τις ΚΑΕ, τον νομικό σύμβουλο μας γιατί μας θέλουν πρόβατα επί σφαγή. Ωστόσο εκθέσαμε τα αιτήματα μας και τονίσαμε πως το μείζον για εμάς είναι να πληρωθούν τα παιδιά των 20.000€ όλο το συμβόλαιο τους και να δούμε από κοινό τι πρέπει να γίνει για το καλό του μπάσκετ από εδώ και στο εξής.

Συζητήσαμε στο Δ.Σ του ΠΣΑΚ και συμφωνήσαμε το αυτονόητο: ότι προέχει η υγεία όλων μας, όχι μόνο των παικτών, αλλά από των ανθρώπων γύρω από τις ομάδες, μέχρι των διαιτητών και των θεατών. Επίσης, όπως είπαμε και στους ιδιοκτήτες, κατανοούμε το πρόβλημα που προκαλεί αυτή η πρωτοφανής πανδημία και αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις. Υποχωρήσεις όμως κι από τις δύο πλευρές. Όχι μόνο από τη δική μας. Δεν είναι σωστό, δεν είναι ηθικό, δεν είναι ανθρωπίνως δίκαιο να πληρώσουν μόνο οι παίκτες τη ζημιά. Πλέον το θέμα, για πολλούς παίκτες, έχει γίνει βιοποριστικό. Έχουν οικογένειες να ζήσουν…» 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button