Μπάσκετ

Ξαναπροσπαθεί για Μπένσον ο Άρης

Ο Άρης επιστρέφει στον Κιθ Μπένσον! Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι επικοινώνησαν εκ νέου με την πλευρά του Αμερικανού και του πρότειναν να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές εν τέλει θα συνεργαστούν.

Ο Άρης είχε αποσύρει την πρότασή του στον Μπένσον με εντολή Γιαννάκη, διότι δεν ήθελε ο Έλληνας τεχνικός τον παίκτη να ενσωματωθεί στην ομάδα και λίγες μέρες μετά να αποχωρούσε για την «εξόδιο ακολουθία» (funeral sercive) της μητέρας του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Οι μέρες πέρασαν, ο Άρης δεν βρήκε άλλον παίκτη, καθώς και ο Βλάντιμιρ Βερεμένκο δεν έδωσε ποτέ σημεία ζωής και έτσι οι κίτρινοι στράφηκαν εκ νέου στον Μπένσον, τον οποίο ενημέρωσαν ότι ισχύει η πρόταση που είχαν καταθέσει προ ημερών.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Αμερικανός σέντερ θα απαντήσει θετικά, θα μπει στο αεροπλάνο την Κυριακή και θα είναι τη Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη, όντας στην διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Βέβαια, επειδή στον φετινό Άρη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, η υπόθεση θα κλείσει μόνο όταν ο παίκτης ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Πηγή: pressaris.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button