Μπάσκετ

Ξανά μανά τα ίδια και ακόμη μια ήττα για τον Άρη

Ο Άρης φιλοξενήθηκε στο Ρέθυμνο από την ομώνυμη ομάδα για την 12η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Φίλοι του Άρη βρέθηκαν και στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και όπως αναμενόταν από το πρώτο λεπτό ήταν ένα δυνατό παιχνίδι.

Αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι οι οποίοι ξεκίνησαν κάνοντας ένα 4-0, στην συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με τρίποντο του Δημήτρη Φλιώνη και με μια καλή απόδοση του Βασιλόπουλου ο οποίος πέτυχε 8 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και έτσι στην λήξη της πρώτης περιόδου να κερδίζει με έναν πόντο.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 17-18

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι Κρητικοί άρχισαν να ανεβάζουν στροφές, ενώ ο Άρης προσπαθούσε να ακολουθήσει. Κάποια στιγμή μάλιστα το Ρέθυμνο κατάφερε να ξεφύγει με 11 πόντους διαφορά, οι «κιτρινόμαυροι» όμως κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά και έτσι να πάνε στα αποδυτήρια με ένα -5. Αυτοί που ξεχώρισαν από τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Τσαϊρέλης (9π), ο Βασιλόπουλος (8π) και ο Μποχωρίδης (8π).

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 40-35

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης ανέβασε στροφές και με ένα 5-0 έφερε το ματς αρχικά στα ίσια, κάπου εκεί το Ρέθυμνο κατάφερε να περάσει μπροστά και να ξεφύγει πάλι με 6 πόντους διαφορά, οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν πείσμα και κατάφεραν να περάσουν και πάλι μπροστά με 2 πόντους διαφορά.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 53-55

Το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε μια «ρώσικη ρουλέτα» αφού το ματς πήγαινε πόντο, πόντο και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να χτίσει μια καλή διαφορά και όσες φορές το έκανε κάποια, ο αντίπαλος κατάφερε να ξαναεπανέλθει. 16.6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος η διαφορά ήταν στους 2 πόντους 75-73. Στην αμέσως επόμενη φάση και με την μπάλα να βρίσκεται στα χέρια του Ρέθυμνου, ο Άρης έπρεπε να προβεί σε γρήγορο φάουλ, κάτι που έκανε όμως ο Άρμστεντ ευστόχησε και στις δύο κάνοντας το 77-73. Ο Άρης δεν κατάφερε να πετύχει κάτι και δέχτηκε ακόμα μια βολή και ένα κάρφωμα στο τέλος χάνοντας τελικά με 7 πόντους διαφορά.

Τέλος παιχνιδιού: 80-73

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button