Ποδόσφαιρο

Ξέσπασμα Ντελ Πιέρο και Ντι Κάνιο για την ήττα της Γιουβέντους

Tι ανέφεραν

Η ήττα με 4-3 στο «Ντα Λουζ» από τη Μπενφίκα οδήγησε τη Γιουβέντους εκτός Champions League από τη φάση των ομίλων για πρώτη φορά από τη σεζόν 2013/14, με τους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάολο Ντι Κάνιο να ξεσπούν δημόσια σε συνεντεύξεις τους.

«Τα γκολ που δεχθήκαμε από τη Μπενφίκα είναι ντροπή. Δε χρειάζονται κορυφαίοι αμυντικοί για να μη δεχθείς τέτοια γκολ. Η Μπενφίκα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την άμυνα της Γιουβέντους. Το να ερμηνεύσει κανείς το ματς από το τελευταίο 20λεπτο θα ήταν λάθος», ανέφερε στο SkySports Italia ο Πάολο Ντι Κάνιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εμβληματικός αρχηγός της «γηραιάς κυρίας» δήλωσε: «Η Μπενφίκα κυριάρχησε. Τα τελευταία 20 λεπτά μας έδωσαν μία ελπίδα, αλλά και πάλι η εμφάνιση ήταν απογοητευτική. Θα μπορούσε να έχει λήξει και 4-4, αλλά θα μπορούσε να έχει πετύχει και πέμπτο γκολ η Μπενφίκα».

Οι αντιδράσεις είναι ήδη αρκετές για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, λόγω του κακού ξεκινήματος στη σεζόν και ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League ήρθε να κορυφώσει την ένταση. Ο ίδιος ο προπονητής έχει ήδη «ακούσει πολλά», όμως η διοίκηση της ομάδας έχει σπεύσει πολλές φορές να τον καλύψει και να δείξει την πίστη που έχει στο πλάνο του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button