Ποδόσφαιρο

«Ξέρω τι σημαίνει πίεση και πρόκληση – Γνωρίζω τι σκέφτεται ο κόσμος»

Για τη γνώμη που σχημάτισε μέχρι στιγμής από τις προπονήσεις και αν αισθάνεται πίεση που βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ.

Παρακάτω όσα είπε:

Την άποψή του για το ρόστερ και για το ματς με τη Ξάνθη: “Πρέπει να δω όλους τους παίκτες, αλλιώς δεν είναι δίκαιο να μιλήσω. Περιμένω και τον Φετφατζίδη, δεν θέλω να αλλάξω πολλά. Δεν θα βάλω πέντε διαφορετικούς παίκτες. Το σημαντικό είναι το σχέδιο, το πλάνο και αυτό θέλουμε να εφαρμοστεί από το πρώτο ματς”.

Για την πίεση και την διαδραστικότητα του κόσμου με την ομάδα: “Εχω δουλέψει σε παραδοσιακούς συλλόγους. Ξέρω τι σημαίνει πίεση και αυτή είναι η πρόκληση, να δουλέψω σε αυτό το περιβάλλον. Δεν θα μου άρεσε κάτι διαφορετικό από το πως λειτουργούν οι φίλαθλοι. Μεγάλωσα κοντά στο Ντόρτμουντ και ξέρω πως είναι οι οπαδοί με την ομάδα τους”.

Για αλλαγές στην ομάδα: “Δεν είμαι μάγος, να τα κάνω όλα σωστά. Ξέρουμε ότι μας λείπει ένας τερματοφύλακας έμπειρος, έχουμε κάποια θέματα αμυντικά. Αλλά δεν είμαι αυτός που μπορώ από τώρα να προβλέψω κάτι”.

Για το γεγονός πως έρχεται μόνος και αν έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν υπό αυτές τις συνθήκες: “Και στις προηγούμενες ομάδες, πήγα μόνος μου, χωρίς τους συνεργάτες μου. Για μένα είναι σημαντικό να δω που υπάρχουν ανάγκες, να δουλέψω με το τιμ της ομάδας και μετά να δω τι μπορεί να αλλάξει. Και το σημαντικότερο είναι ότι έχω τον Άγγελο για να πραγματοποιήσω αυτές τις ιδέες που έχω”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button