Ποδόσφαιρο

Ξάνθη… τέλος! «Έπεσε» στη Β’ εθνική η ομάδα του σερβιτόρου

Η Ξάνθη δεν τα κατάφερε στα μπαράζ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και έδωσε… τη θέση της στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Μετά το 0-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα της Ξάνθης, η «Ελαφρά Ταξιαρχία»… καθάρισε τους Ακρίτες στο δεύτερο αγώνα, κερδίζοντας 3-1 στη Ριζούπολη.

Έτσι, στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν οι δύο νέες ομάδες είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ενώ στη Super League 2 θα αγωνίζεται η Ξάνθη.

Πώς εξελίχθηκε το ματς

Ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλύτερος σε όλον τον αγώνα, σε αντίθεση με τα «πιτσιρίκια» της Ξάνθης. Το 1-0 ήρθε στο 14′ με εύστοχη εκτέλεση του Θωμά. Στο 28′ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους Θρακιώτες με την αποβολή του Απόστολου. Σαν να μην έφταναν τα προηγούμενα, ο Τενέκες στο 36ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 του Απόλλωνα, που κλείδωσε σε εκείνο σημείο την άνοδο.

Στο 57ο λεπτό ο Θωμάς «έγραψε» το 3-0 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Στο 62′ ο Απόλλωνας έμεινε επίσης με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε ο Λαγός. Το δεύτερο πέναλτι του αγώνα άνηκε στη Ξάνθη. Στο 84′ ο Φασίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και μείωσε σε 3-1.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button