Ποδόσφαιρο

Ξάνθη: Στο… μάτι των αυστραλιακών Αρχών η εταιρία που έγινε η επένδυση του Πάπας στην ομάδα

Ενώ οι Τάτος και Μυστακίδης καταγγέλουν απειλές κατά της Ξάνθης για να λύσουν το συμβόλαιό τους, ένα ακόμα σκάνδαλο ξεσπά κατά του ιδιοκτήτη της θρακιώτικης ομάδας, Μπιλ Πάπας.

Αρχές Ιουλίου, έγινε γνωστό ότι ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Μπιλ Πάπας, παραιτήθηκε από την Σίδνεϊ Ολίμπικ μετά το σκάνδαλο των 200 εκατ. δολαρίων ενώ στις 6 του ίδιου μήνα ο Πάπας ήταν στην Θεσσαλονίκη.

Στις αρχές του Αυγούστου, σύμφωνα με το Australian Financial Review, ο Πάπας ενημέρωσε πως δεν είχε χρήματα να επιστρέψει ούτε στην Αυστραλία!

Το theaustralian.com.au, αναφέρει πως:

«Ο Γιαμουρίδης έλαβε το ποσό των 10.7 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσω 20 συναλλαγών που έγιναν μεταξύ του Ιουνίου του 2019 και του Δεκεμβρίου του 2020, από οντότητα που άνηκε στη Forum (τη Forum Group Financial Services), χωρίς να έχει κάποιο σχετικό δικαίωμα».

Στο ίδιο ρεπορτάζ επίσης αναφέρεται:

«Ο κύριος Πάπας είχε με τον κύριο Γιαμουρίδη την Mazcon Investments Hellas IKE στη Θεσσαλονίκη. Η Mazcon είχε διαθέσει το ποσό των 15.000.000 ευρώ ως επένδυση για την ιδιοκτησία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Ξάνθη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button