Μπάσκετ

Νόρις: «Συγκρίνω τον Γκάλη μόνο με τον Τζόρνταν – Άλλαξαν την πορεία του μπάσκετ»

Όντι Νόρις και Γιούρι Ζντοβτς αποθέωσαν τον Νίκο Γκάλη στο τουρνουά «GalisBasketball 3on3» στην Κω μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Ο Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής, Νόρις, άλλοτε center των Μπλέιζερς και της Μπαρτσελόνα είπε τα καλύτερα για τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ και παλαίμαχο παίκτη του Άρη, Νίκο Γκάλη, στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Άλλαξε την πορεία του μπάσκετ»

«Αν συνέκρινα το Νίκο Γκάλη με οποιονδήποτε στο ΝΒΑ, θα ήταν με τον Μάικλ Τζόρνταν. Επειδή είναι τόσο μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, στο μπάσκετ. Μόνο στην Ελλάδα άλλαξε την πορεία του μπάσκετ μόνος του. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει άλλη σύγκριση για το Νίκο Γκάλη. Είναι μοναδικός στο είδος του».

«Ήταν δύσκολο να τον σταματήσω»

Ένας εκ των κορυφαίων Σλοβένων καλαθοσφαιριστών αλλά και προπονητών, ο Γιούρι Ζντοβτς, ανέφερε κι αυτός με τη σειρά του τη δική του άποψη για τον «Γκάνγκστερ»: Είναι για εμάς μια μεγάλη τιμή που παίξαμε μαζί του. Αν και είναι μεγαλύτερος από μένα, υπήρξε πραγματικά ένας θρύλος. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, αναμφίβολα. Είχα τη δυνατότητα να παίξω εναντίον του, να τον μαρκάρω. Εγώ ήμουν εξαιρετικός αμυντικός, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσω. Αισθάνομαι πως με τίμησε, καλώντας με σε αυτό το τουρνουά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button