ΔιεθνήΠοδόσφαιρο
Ντόρτμουντ: Εκτός για ενάμιση μήνα ο Ζάμπιτσερ

Πλήγμα στο στρατόπεδο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία θα χάσει για τον επόμενο μήνα τις υπηρεσίες του Μάρσελ Ζάμπιτσερ.
Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι των Βεστφαλών κόντρα στη Λειψία το περασμένο Σάββατο και βγήκε αλλαγή στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης.
Αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως θα πρέπει να μείνει στα «πιτς» για ενάμιση μήνα.
Θα χάσει, λοιπόν, τα παιχνίδια απέναντι στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του UEFA Champions League, καθώς και τα παιχνίδια της Μπούντεσλιγκα με Φράιμπουργκ, Μάιντς και Μπάγερν Μονάχου.
Ο 31χρονος δε διανύει, βέβαια, την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μιας και δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ ή ασίστ σε σύνολο 36 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις.