Μπάσκετ

Ντόνοβαν Κλέι: Αναμενόταν στο νραφτ φέτος – To scouting report

Τι λέγανε οι Αμερικανοί για τον ψηλό ο οποίος προπονείται μαζί με τον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μαζί τους στο Καρπενήσι τον Ντόνοβαν Κλέι ο οποίος αποφοίτησε από το κολέγιο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να μην συνεχίσουν μαζί, έχει ένα ενδιαφέρον όμως να ρίξουμε μια ματιά στα όσα γραφόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το si.com εκτιμούσε ότι είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί στον δεύτερο γύρο.

Στο scouting report του Κλέι η ίδια ιστοσελίδα ανέφερε:

«Ο Κλέι δεν είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ, αλλά μπορεί να ευστοχήσει σε μακρινά σουτ και να αναγκάσει τις ομάδες να αμυνθούν απέναντι του. Ο Κλέι έχει βελτιωθεί όσο περνάει ο καιρός, αλλά έχει ακόμη δουλειά να κάνει.

Σαν σκόρερ είναι εξαιρετικός στο ζωγραφιστό έχοντας ένα πολύ καλό drive, ενώ πολλές φορές μπορεί να βρίσκει ελεύθερους συμπαίκτες μετά το drive. Δείχνει ότι μπορεί να φέρνει δύο ή τρεις ασίστ ανά σεζόν, το οποίο είναι εντυπωσιακό για παίκτη του ύψους του.

Αμυντικά ο Κλέι έχει γρήγορη κίνηση στα πόδια, μπορεί να παίξει απέναντι σε ψηλότερους αμυντικούς στο ζωγραφιστό και η ερώτηση είναι κατά πόσο θα είναι έτοιμος να αμυνθεί απέναντι σε γρήγορους γκαρντ».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button