Ποδόσφαιρο

Ντροπιαστική ήττα (0-2) από τον Βόλο και νέο χαμένο έδαφος

Ο Άρης δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στις δύο ευκαιρίες που βρήκαν στο ματς… Πισωγύρισμα για την ομάδα του Μάντζιου

Ο Άρης γνώρισε μια “πικρή” ήττα από τον Βόλο με 0-2. Μπορεί να ήταν άτυχος μιας και οι φιλοξενούμενοι στις μόνες ευκαιρίες που δημιούργησαν, τις μετέτρεψαν σε γκολ, όμως οι “κίτρινοι” θα έπρεπε να είναι πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους. Είχαν ευκαιρίες στον αγώνα, δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό το “πλήρωσαν”. Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη “πληγή” και ο Άρης χάνει έδαφος στην προσπάθεια να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, αν και υπάρχει ακόμη δρόμος… Ωστόσο, αυτή η ήττα αποτελεί πισωγύρισμα.

Καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, δεν βρήκε το γκολ

O Άρης στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε δύο ευκαιρίες. Στο 2′ ο Καμαρά από τα αριστερά της περιοχής του Βόλου, έκανε το γύρισμα και το σουτ του Μαντσίνι κόντραρε. Λίγο αργότερα (4′), έπειτα από κόρνερ, ο Μπράμπετς, που βρέθηκε στην “καρδιά” της άμυνας των φιλοξενούμενων, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τους “κίτρινους”.

Στο 19′ υπήρξε προσωρινή διακοπή στον αγώνα για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη ενώ μετέπειτα είχε “πέσει” κάπως ο ρυθμός της ομάδας του Μάντζιου σε σχέση με όσα φανέρωσε στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 33′ ο Άρης είχε μια καλή φάση. Μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Εντιαγέ, ωστόσο έπειτα από σουτ που έκανε η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Στο 36′ ο Ασλανίδης έφτασε κοντά στο γκολ. Ο νεαρός σούταρε από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με δυσκολία. Στο 39′ ο Ασλανίδης βρέθηκε στο έδαφος και από τον Άρη διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι αλλά ο Περράκης δεν έδωσε παράβαση, ούτε κλήθηκε να δει τη φάση στο VAR. Στο 40′ η κατοχή της μπάλας ήταν 73% για τους γηπεδούχους και 27% για τους φιλοξενούμενους. Το πρώτο ημίχρονο έληξε δίχως τέρματα, με τον Άρη να είναι πολύ καλύτερος του Παναιτωλικού αλλά να μην έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Και… ξαφνικά 0-2

Στο 47′ η εκτέλεση φάουλ του Γκάνεα κατέληξε στην αγκαλιά του Κλέιμαν που είχε αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο. Στο 53′ ο Γκαρσία μέσα από την περιοχή του Βόλου “έπιασε” ένα κακό σουτ και “πέταξε” στα… σκουπίδια την ευκαιρία που είχε για το 1-0. Στο 56΄ο Καμαρά προσπάθησε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους με σουτ ενώ αργότερα ο Γκαρσία αντικαταστάθηκε από τον Γκάμα.

Στο 65′ ο Ασλανίδης έκοψε σουτ του Βαν Φέερτ, έχοντας ακόμη μια σωστή αντίδραση στο ματς. Αργότερα, ο Κλέιμαν “έσωσε” τον Βόλο μετά από σουτ του Μαντσίνι. Mπερτόγλιο και Ιτούρμπε πέρασαν στη θέση των Μαντσίνι και Ματίγια ενώ στο 76 ο Γκάμα δεν κατάφερε να “νικήσει” τον Κλέιμαν μετά από σουτ που έκανε.

Στο 80′ ο Εντιαγέ έκανε τραγικό λάθος στο χώρο του κέντρου, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Σοάρες με σουτ διαμόρφωσε το 0-1. Ήταν η πρώτη ευκαιρία του Βόλου στον αγώνα.  Η άμυνα του Άρη είχε ανέβει ψηλά και στο 87′ ο Κορέα βρέθηκε μέσα στην περιοχή “γράφοντας” το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Αυτό ήταν το τελικό σκορ μιας και δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε του παιχνιδιού.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (Σάκιτς 84′), Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (Μπερτόγλιο 72′), Σάσα, Μαντσίνι (Ιτούρμπε 72′), Eντιαγέ (Μάνος 84′), Γκαρσία (Γκάμα 59′), Καμαρά

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος (Κλέιμαν 46′), Άλχο (Πουρίτα 73′), Ρίνερ (Ρομέρο 12′), Γκιουλέν, Φεράρι, Μπαρτόλο (Κορέα 67′), Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Ορόζ (Σοάρες 46′), Βαν Φέερτ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button