Ποδόσφαιρο

Ντροπή σε όλους! Απίστευτη ξεφτίλα, ευθύνες παντού

Απογοητευτική εμφάνιση του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, “δώρισε” με τα αμυντικά λάθη του μια… ανέλπιστη νίκη (0-5) στον αντίπαλο

Ο Άρης ήταν αγνώριστος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος… Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, γνώρισε ήττα-ντροπή από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 0-5. Τα λάθη της άμυνας του Άρη “δώρισαν” στους φιλοξενούμενους τα τρία πρώτα τέρματα (0-3 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου), με τους παίκτες του Άρη να “βγάζουν” στην διάρκεια του ματς μια απογοητευτική εικόνα, “σβήνοντας” τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων. Οι φιλοξενούμενοι “στόχευαν” στο κέντρο της άμυνας του Άρη, η οποία “κοιμήθηκε” ουκ ολίγες φορές και αυτό το “πλήρωσαν” με εφιαλτικό τρόπο οι “κίτρινοι”.

Ολέθρια λάθη στην άμυνα και 0-2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αιφνιδίασε τον Άρη στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 4′ ο Σάλιακας έκανε από τα δεξιά την σέντρα, υπήρξε ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας των “κιτρίνων” και ο Σνάιντερ… ανενόχλητος (βρέθηκε στην “καρδιά” της άμυνας του Άρη) πήρε την κεφαλιά, “νίκησε” από κοντά τον Κουέστα και διαμόρφωσε το 0-1. Οι παίκτες του Μάντζιου προσπάθησαν να πιέσουν στην συνέχεια και στο 14′ ο Γκάμα κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Γκάνεα και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν. 

Λίγο αργότερα ο Καμαρά βρέθηκε στη περιοχή από τα δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε, κόντραρε και έτσι οι φιλοξενούμενοι απέφυγαν τον κίνδυνο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κλειστεί στο μισό γήπεδο, στο 23′ πέρασε ανεκμετάλλευτο το φάουλ που κέρδισε ο Άρης και το εκτέλεσε ο Γκάμα, προσπαθώντας να βρει το κεφάλι κάποιου συμπαίκτη του. Στο 28′ ο Λοντίγκιν μπλόκαρε το σουτ του Γκάμα ο οποίος “πάτησε” την περιοχή των φιλοξενούμενων, δίχως να καταφέρει να “γράψει” το 1-1.

Στο 35′ ακολούθησε ακόμη ένα τραγικό λάθος της άμυνας του Άρη. Ο Πίρσμαν βρήκε τον Μιλιντσιάνου, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των “κιτρίνων” και έκανε το 0-2. Το σύνολο του Μάντζιου προσπάθησε να “αντιδράσει” άμεσα, το σουτ του Γκάμα κόντραρε και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ (36′) ενώ αργότερα ήταν άστοχο το πλασέ του Ιτούρμπε (38′). To ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-2 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα ολέθρια λάθη της άμυνας των “κιτρίνων”, που δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Λοντίγκιν.

Καμιά “αντίδραση”…

Ο Μάντζιος προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε στο παιχνίδι τους Σάσα και Μαντσίνι, στη θέση των Ιτούρμπε και Σάκιτς, οι οποίοι δεν ικανοποίησαν στο πρώτο 45λεπτο. Στο 54′ η άμυνα του Άρη “κοιμήθηκε” και πάλι… Μετά από μπαλιά του Πρίσμαν στην πλάτη της άμυνας του Άρη, ο Περέα άφησε πίσω του τον Δεληζήση, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κουέστα, και διαμόρφωσε το 0-3 με πλασέ.

Στο ματς πέρασε και ο Μάνος, καθώς ο Άρης ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Το σύνολο του Μάντζιου έχασε ευκαιρία μετά από κεφαλιά του Καμαρά, την οποία απομάκρυνε πολύ δύσκολα ο Λοντίγκιν. Ακολούθησαν φάσεις στις οποίες υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο 69′ δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δόθηκε χέρι του Εντιαγέ. Ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR, έδειξε την άσπρη βούλα και ο Εραμούσπε “έγραψε” το 0-4. Στο 81′ μπήκε στο ματς και ο Λόπεθ, ο οποίος χειροκροτήθηκε. Η βραδιά ντροπής ολοκληρώθηκε με το 0-5 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, με μακρινό σουτ του Μορέιρα στο 84′.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button