Μπάσκετ

Ντράγκιτς: «Συνήθισα να είμαι ο Μπάτμαν, πλέον θα είμαι ο Ρόμπιν»

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα αγωνιστεί με την Σλοβενία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ

Η συμμετοχή του Γκόραν Ντράγκιτς με την Εθνική Σλοβενίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ τάραξε λιγάκι τις ισορροπίες. καθώς ομιλούμε για μία προσωπικότητα που μπορεί να ανυψώσει τις ομάδες με την ηγετική στόφα που διαθέτει. Σε πρόσφατες δηλώσεις του επισήμανε αφενός πως πρέπει να διαχειριστεί έναν διαφορετικό ρόλο και αφενός, τον στόχο που έχει θέσει να βρεθεί στο βάθρο.

«Ήταν ωραίο να παίζω στη Λιουμπλιάνα και τη Στοκχόλμη, μετά από αυτό μίλησα με τα παιδιά που είχαν μεγάλη επιθυμία να επιστρέψουν. Ήμουν επίσης συγκινημένος γιατί μου έκαναν… ενέδρα γιατί περίμενα μια ιατρική διαδικασία και υπέγραφα συμβόλαιο με Σικάγο. Γι’ αυτό περίμενα τόσο πολύ. Πολλοί με έπεισαν να επιστρέψω, ο Ράσο Νεστέροβιτς, ο Έντο Μούριτς… Ωστόσο, ο αδερφός μου ο Ζόραν κυρίως.

Δεν θα παίζω σίγουρα 36 λεπτά ανά παιχνίδι και έχω συνηθίσει να είμαι ο Μπάτμαν, όχι ο Ρόμπιν. Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος, αλλά οι Σλοβένοι είμαστε δυνατή ομάδα. Δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί, αλλά πρώτα πάμε στα φιλικά για να ετοιμαστούμε και μόνο μετά στη φάση των ομίλων Μόνο τότε θα μάθουμε πόσο καλοί είμαστε πραγματικά. Έχουμε την ενέργεια που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν ήρθα για να παίξω για την πέμπτη θέση, θέλω ένα μετάλλιο», ήταν τα λόγια του Ντράγκιτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button