Μπάσκετ

Ντουβιέ: “Σημαντικός αγώνας για εμάς, να μείνουμε ενωμένοι και να παίξουμε ομαδικά”

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται αύριο (31/01, 19:30, Novasports2) στην έδρα της Sidigas Avellino, στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr ο Bryce Douvier αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι:

Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ξέρουμε ότι η νίκη στην αναμέτρηση με τη Sidigas Avellino δεν είναι αρκετή για να περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Απ’ όσα έχω δει μέχρι τώρα, έχω διαπιστώσει ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου με πολλές καλές ομάδες και θα πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση για να μπορέσεις να κερδίσεις εκτός έδρας.

Ο Αυστριακός παίκτης πρόσθεσε πως:

Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί η Sidigas Avellino είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου εμφανίζεται αρκετά δυνατή. Θα έχουν δυο προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (Kyrylo Fesenko και Bruno Fitipaldo, οι οποίοι ήταν τραυματίες) στην έδρα μας κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button