ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ντι Νατάλε: «Η Λίβερπουλ με ήθελε με κάθε κόστος»

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, αποκάλυψε ότι η Λίβερπουλ έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια της προκειμένου να τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο τελικά να τα καταφέρνει.

Μετά από 12 χρόνια στην Ουντινέζε, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε το 2016 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον εργάζεται ως προπονητής στην ομάδα Νέων στη Σπέτσια. Ο θρύλος της «Ούντινε» μεταξύ άλλων μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τις προτάσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και για τους μεγάλους αντιπάλους της ομάδας, Γιουβέντους, Λάτσιο και Ιντερ.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήταν ένας ιδανικός συμπαίκτης, γιατί είναι τόσο γρήγορος με τα πόδια και το μυαλό του. Είχα παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτόν, οπότε θα ήταν φανταστικό για εμάς να παίξουμε μαζί. Ήθελα να παραμείνω στο Ούντινε, μόλις είχα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, ένιωθα σημαντικός εκεί και απλά δεν ήθελα να αλλάξω τα πάντα. Η Λίβερπουλ με ήθελε με κάθε κόστος, ήταν διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε για να με πείσει να υπογράψω, αλλά δεν θα είχε νόημα να πάω στην Αγγλία όταν είχα ήδη απορρίψει τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους είναι αναμφίβολα μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά μου αρέσει περισσότερο η Λάτσιο. Η Ίντερ μπορεί πραγματικά να προκαλέσει μεγαλύτερη πίεση στους άλλους την επόμενη σεζόν, καθώς ο Αντόνιο Κόντε δημιουργεί μια ομάδα ικανή να κερδίσει τίτλους», ανέφερε χαρακτηριστικά  στο Tuttosport.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button