Ποδόσφαιρο

Ντιόπ: Τι λένε στη Γαλλία για την αποχώρησή του από τη Λυών

Θέμα στη Γαλλία έγινε η αποχώρηση του Παπέ Σεΐχ Ντιόπ από την ομάδα της Λυών μετά από μια 5ετη παρουσία του στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η σελίδα olympique-et-lyonnais.com, μιλά για την παρουσία του Ντιόπ στη γαλλική ομάδα, τον αγώνα του με την Μάντσεστερ Σίτι που “ξεχώρισε” αλλά και τις λίγες συμμετοχές που είχε με την ομάδα.

“Μετά από 5 χρόνια στην OL, ο Pape Cheikh Diop με μορφή ελεύθερης μεταγραφής πηγαίνει στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο ελληνικός σύλλογος αποκάλυψε εικόνες από την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ποιος οπαδός της OL δεν θυμάται τη φανταστική του εμφάνιση στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι τον Σεπτέμβριο του 2018. Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από αυτή τη λαμπρή έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι δύσκολο να αναφέρουμε άλλα στιγμιότυπα της περιόδου του Παπ Σεΐχ Ντιόπ στις τάξεις της Ολιμπίκ Λυών. Αγορασμένος από τη Θέλτα Βίγκο έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2017, ο 24χρονος μέσος δεν έχει βρει ποτέ τη θέση του μεταξύ Ρον και Σον. Μετακόμισε ως δανεικός στην πρώην ομάδα του στην Ισπανία, μετά πίσω στη Γαλλία στη Ντιζόν, βρέθηκε, στα τέλη Ιουνίου, στο τέλος του συμβολαίου του με την OL.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σενεγαλέζος μέσος θα πρέπει, με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής, πηγαίνει πλέον στον Άρη Θεσσαλονίκης στην πρώτη ελληνική κατηγορία. Ήδη κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο σύλλογος της πόλης της Θεσσαλονίκης είχε αποτύχει να τον προσελκύσει παρά τη συμφωνία με τον ΟΛ. Φέτος το καλοκαίρι, αυτή η νέα προσπάθεια φαίνεται να είναι η κατάλληλη για την 3η στη βαθμολογία ομάδα στη Super League,η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από την άφιξη του Pape Cheikh Diop στην Ελλάδα στον λογαριασμό του στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας. Επίκειται η επισημοποίηση για έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει παίξει μόλις 25 ματς με τη φανέλα της Λυών. Για την 5ετη του παρουσία, οι συμμετοχές αυτές δεν ήταν πολλές.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button