Ποδόσφαιρο

Ντιγκινί: “Ο ιδανικότερος τρόπος για να κλείσει η χρονιά”

Για την νίκη της ομάδας και τον πανηγυρισμό του μίλησε ο Νικολά Ντιγκινί στην συνέντευξη τύπου

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος επιθετικός:

“Είναι ωραίο να τελειώνεις την χρονιά με αυτό τον τρόπο, πετύχαμε πολλά γκολ, πάντα είναι καλό για όλους μας, για την αυτοπεποίθησή μας. Ήρθε αρκετός κόσμος σήμερα και είναι ένα ωραίο τελείωμα χρονιάς”, είπε αρχικά.

Για το αν νιώθει δικαιωμένος που ήρθε στον Άρη: “Φυσικά, το είχα πει και παλαιότερα. Το ήξερα από την αρχή πως ήταν μία σωστή απόφαση. Μόνο χαρούμενος μπορώ να νιώθω για την επιλογή μου”.

Για τον πανηγυρισμό του, που προσπάθησε να μιμηθεί το σήμα του Άρη: “Νομίζω πως ήταν ο ιδανικός τρόπος να κλείσω την χρονιά με αυτό τον τρόπο. Έκλεισε ένας κύκλος. Το ήθελε άλλωστε ο κόσμος”.

Για το ποιο σημείο της χρονιάς ήταν το κρισιμότερο για την ομάδα κι αν έχει κάποιο απωθημένο από φέτος:“Το τέλος του Γενάρη, όταν κερδίσαμε στην Ξάνθη και κάναμε μία επανεκκίνηση. Ήταν η πιο σημαντική περίοδος. Κερδίσαμε πόντους και αυτοπεποίθηση. Από τότε ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά. Φυσικά το απωθημένο είναι το Κύπελλο, γιατί αποκλειστήκαμε πολύ νωρίς, ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς”.

Για τα δύο πέναλτι που άφησε τον Σιώπη να εκτελέσει: “Στο πρώτο δεν τον άφηνα γιατί χάναμε, αλλά μετά μου το ζήτησαν συμπαίκτες και κόσμος. Δυστυχώς δεν το έβαλε, δεν ήταν τόσο καλό για την ομάδα, αλλά στο δεύτερο ήταν πιο άνετα για την ομάδα και καλά έκανε και το χτύπησε”.

“Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Όταν όλα δουλεύουν καλά, συμβαίνουν και καλά πράγματα. Ακόμα και να πάμε καλύτερα του χρόνου. Αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, όπως και ο σύλλογος γενικότερα”, είπε ολοκληρώνοντας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button