Ντεμπούτο με νίκη κόντρα στη Μύκονο για τον Μπατή στον Προμηθέα (89-99)
Ιδανικό ντεμπούτο έκανε ο Μάριος Μπατής σε ρόλο πρώτου προπονητή στον Προμηθέα, αφού το μεσημέρι του Σαββάτου (14/3) οι Πατρινοί πήραν διπλό με 89-99 κόντρα στη Μύκονο Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Ο Νάσος Μπαζίνας βρέθηκε σε πρώτο πλάνο για τον Προμηθέα -που έβαλε τέλος σε ένα σερί επτά ηττών που μετρούσε στο πρωτάθλημα- έχοντας 19 πόντους (3/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 4/5 βολές), 3 ριμπάουντ, 9 ασίστ και καθαρό μυαλό στην τέταρτη περίοδο, όταν η Μύκονος προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της. Διψήφιοι και οι Σι Τζέι Χάρις, Ντέβον Γκραντ, Κένταλ Κόλεμαν, Τζόρνταν Τάκερ, Νίκος Πλώτας.
Γενικά οι φιλοξενούμενοι είχαν για όπλο το μακρινό σουτ και υστέρησαν μόνο στις επιστροφές τους, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να βρουν 25 πόντους στον αιφνιδιασμό.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου έπεσε στο 7-12 (5-6 εντός και 2-6 εκτός έδρας), ενώ ο Προμηθέας ανέβηκε στο 7-12 (3-6 εντός και 4-6 εκτός έδρας).
Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Ταϊρί Άπλμπι με 32 πόντους (εκ των οποίων τους 20 στο πρώτο μέρος), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ αλλά και 7 λάθη, όπως και ο Μαλίκ Χέσον που έβαλε 24 πόντους (εκ των οποίων τους 18 στο δεύτερο μέρος) και μάζεψε 6 ριμπάουντ.
Δεκάλεπτα: 25-31, 40-56, 59-76, 89-99




