Διεθνή

Ντεμπελέ: «Δεν θα ενδώσω σε εκβιασμούς!»

Μετά την τοποθέτηση του Ματέου Αλεμάνι, πως θέλει τον Ουσμάν Ντεμπελέ εκτός της Μπαρτσελόνα, ο ποδοσφαιριστής των Μπαουλγκράνα εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση στα social media, κατηγορώντας τον σύλλογο για εκβιασμό.

Η ανακοίνωση του Ουσμάν Ντεμπελέ στα social media:

«Καλησπέρα σε όλους

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από όταν σταμάτησα να διαβάζω δημοσιεύματα που αφορούσαν εμένα, χωρίς να δικαιολογώ τον εαυτό μου. Τέσσερα χρόνια που κυκλοφορούσαν όλο και περισσότερα κουτσομπολιά σχετικά με μένα, τέσσερα χρόνια από τότε που οι άνθρωποι μιλάνε άσχημα για μένα, λέγοντας ξεδιάντροπα ψέματα με έναν και μοναδικό σκοπό, να μου κάνουν κακό. Ακολούθησα αυτόν τον δρόμο του να μην απαντάω σε κανένα για τέσσερα χρόνια, να μη δίνω ποτέ δικαιολογίες. Ήταν λάθος; Σίγουρα.

Από σήμερα, αυτό σταματά. Από σήμερα, θα απαντώ ειλικρινά, χωρίς να ενδίδω σε κανενός είδους εκβιασμό. Είμαι 24 χρονών και όπως κάθε άνδρας, έχω ελαττώματα, ατέλειες. Πέρασα περίπλοκες στιγμές, τραυματισμούς, ο Covid με επηρέασε. Χωρίς την παραμικρή προπόνηση, έδινα τα πάντα διότι είναι το πάθος μου. Έχω πλήρη επίγνωση για την τύχη να αφιερώνομαι στην καλύτερη δουλειά του κόσμου

Το μήνυμα του είναι ξεκάθαρο. Απαγορεύω να δίνουν την εντύπωση ότι δεν συμπεριλαμβάνομαι στο project της ομάδας. Απαγορεύω να μου χρεώνουν προθέσεις που ποτέ δεν είχα. Απαγορεύω να μιλούν για μένα ή τον ατζέντη μου, τον οποίο εμπιστεύομαι πλήρως. Έχω ακόμη συμβόλαιο και είμαι στη διάθεση του συλλόγου μου και του προπονητή μου.

Πάντα τα έδινα όλα για τους συμπαίκτες μου και για όλους τους συνεργάτες μας. Δεν θα αλλάξει τώρα αυτό. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κλέβει και ακόμα λιγότερο ένας άνθρωπος που ενδίδει στους εκβιασμούς. Σίγουρα, είναι και η αγάπη μια μορφή εκβιασμού.

Όπως ξέρετε, υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Αφήνω τον ατζέντη μου να τις διαχειρίζεται, είναι δική του αρμοδιότητα. Το δικό μου πεδίο είναι το ποδόσφαιρο, απλά να παίζω ποδόσφαιρο και να μοιράζομαι στιγμές χαράς με τους συμπαίκτες μου και όλα τα μέλη. Ας επικεντρωθούμε στο πιο σημαντικό: τη ΝΙΚΗ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button