Ποδόσφαιρο

Νταρίντα, Καμαρά και Ευρώπη… ερχόμαστε!

Ο Άρης “πάτησε” τον Βόλο με 0-3 και έτσι είναι “αγκαλιά” με τη θέση που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη

Ηταν ένα ματς με μεγάλο “πρέπει” για τον Άρη όσον αφορά το “διπλό”. Αυτό, το “άρπαξε” η ομάδα του Τερζή, διασύροντας τον Βόλο με 0-3. Έτσι, είναι στο +4 από τους Βολιώτες και “αγκαλιά” με το εισιτήριο της Ευρώπης.

Πρώτη μεγάλη φάση με Ιτούρμπε, ακολούθησε το πλασέ του Καμαρά

H πρώτη τελική ήταν από τον Πάλμα στο 3′ αλλά δεν απείλησε τον Κότνικ ενώ το πρώτο κόρνερ στο ματς “ήρθε” για τον Άρη και μετά την εκτέλεση του Ιτούρμπε, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα ωστόσο πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι γηπεδούχοι! Ο Λούνα ήταν αυτός που απομάκρυνε στο 8′, με τον Άρη να χάνει μια σημαντική ευκαιρία. Μετά (13′), οι “κίτρινοι” απείλησαν ξανά με κεφαλιά του Νταμπό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα του Τερζή συνέχιζε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ως το 20′ (0-4 τα κόρνερ στον αγώνα). Ο Καμαρά έφτασε κοντά στο γκολ (23′) μετά από ωραία πάσα του Πάλμα, αλλά το πλασέ του Μαυριτανού κατέληξε άουτ.

Γκολάρα ο Νταρίντα, φανερά ανώτερος ο Άρης στο ημίχρονο

Ο Άρης κατάφερε να “γράψει” το 0-1 στο 27′. Σκόρερ ήταν ο Νταρίντα, ο οποίος με όμορφο τρόπο παραβίασε την εστία του Βόλου. Έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής και κατάφερε να “νικήσει” τον Κότνικ, με άψογη εκτέλεση. Στο 41′ ο Μαζικού έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα, όμως η μπάλα πέρασε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Στην συνέχεια (43′) ο Πάλμα είχε μια πολύ καλή εκτέλεση, αλλά απέκρουσε ο πορτιέρο του Βόλου ενώ αργότερα, οι παίκτες του Τερζή διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Νταμπό, όμως δεν δόθηκε παράβαση. Το ημίχρονο τελείωσε με 0-1, με τον Άρη να είναι φανερά ανώτερος και να απειλεί αρκετές στιγμές τους γηπεδούχους.

“Επεσε” ο Άρης στο δεύτερο μέρος

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου υπήρξε παράβαση στον Μαζικού ωστόσο δεν δόθηκε πέναλτι, αλλά οφσάιντ στον Καμαρά. Ο Οντουμπάτζιο αντιμετώπισε πρόβλημα και έτσι ο Εμπακατά πήρε τη θέση του στο 50′. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί, με τους παίκτες του Άρη να δείχνουν νευρικοί. Ο ρυθμός στο β’ μέρος έπεσε και η ομάδα του Τερζή έδειχνε… διαφορετική σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Στο 69′ ο Πάλμα έκανε λάθος αλλά ο Νταμπό το διόρθωσε, προτού απειλήσουν οι Βολιώτες μέσα στην περιοχή. Ο Ονδουριανός πέρασε εκτός για να περάσει στο παιχνίδι ο Καμάτσο και ο Ματέο πήρε τη θέση του Ιτούρμπε.

Δύο τέρματα από Καμαρά και 0-3 ο Άρης!

Μπορεί στο 1ο μέρος ο Καμαρά να έχασε σημαντική ευκαιρία αλλά αυτό δεν συνέβη στη φάση του 78′. Η πάσα του Εμπακατά ήταν εξαιρετική και ο Μαυριτανός ευστόχησε! Σκόραρε και έτσι έκανε το 0-2 για τον Άρη. Μετά το τέρμα του Καμαρά, ο Άρης κέρδισε πέναλτι. Ο Καμάτσο ήταν αυτός που βρέθηκε στο έδαφος, η παράβαση ήταν ξεκάθαρη και ο Καμαρά ανέλαβε την εκτέλεση. Ευστόχησε (81′) και έτσι έγινε το 0-3 για τον Άρη, που πήρε μια σημαντική νίκη!

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Αλχο, Σιέλης, Πίρινεν, Λούνα (67’ Σι), Τσοκάνης (84’ Μεταξάς), Μπαριέντος (59’ Πιρές), Ντέλετιτς, Γκάγκι, Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζιο (50’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό, Νταρίντα (86’ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (73’ Καμάτσο), Ιτούρμπε (73’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (86’ Γκρέι).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button