Μπάσκετ

Νταλό ή ΜακΓκί; Διάλεξε και νίκησε… (video)

Η ΚΑΕ Άρης πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε μέσα από τα social media τον δεύτερο διαγωνισμό που κάνει με ζευγάρι τον Νταλό εναντίον του ΜακΓκί

Στον πρώτο διαγωνισμό αντίπαλο ζευγάρι ήταν ο Σλαφτσάκης εναντίον του Φλιώνη. Στον δεύτερο η ΚΑΕ επέλεξε τον Νταλό εναντίον του ΜακΓκί. Οι δύο καλαθοσφαιριστές του Άρη θα “εκτελέσουν” 10 βολές και όποιος βάλει περισσότερες είναι ο νικητής. Οι πραγματικοί νικητές όμως, θα είναι με κλήρωση δύο από τους ακολούθους της σελίδας οι οποίοι σχολίασαν τον νικητή.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ…

“2o BIG vs SMALL Challenge…και ήρθε η ώρα να κερδίσεις πλούσια δώρα από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ!
Γράψε σε σχόλιο ποιος παίκτης του κάθε ζευγαριού πιστεύεις ότι θα βάλει περισσότερα σουτ στις 10 προσπάθειες και κέρδισε ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!
2ο ζευγάρι…Dallo VS McGhee
Θα προκύψουν 2 νικητές από κλήρωση και κερδίζουν 2 κινητά FLUO !
(Το βίντεο με τα σουτ θα ανέβει τη Δευτέρα στις 1/4) ”

View this post on Instagram

2o BIG vs SMALL Challenge…και ήρθε η ώρα να κερδίσεις πλούσια δώρα από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ! Γράψε σε σχόλιο ποιος παίκτης του κάθε ζευγαριού πιστεύεις ότι θα βάλει περισσότερα σουτ στις 10 🏀προσπάθειες και κέρδισε ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ! ▶2ο ζευγάρι…Dallo VS McGhee◀ Θα προκύψουν 2 νικητές από κλήρωση και κερδίζουν 2 κινητά FLUO ! (Το βίντεο με τα σουτ θα ανέβει τη Δευτέρα στις 1/4) #arisbc #arisbc19 #emperor #big_vs_small #welcome365 #welcome #spalding #fluo #wyndham #dolce_attica_riviera #dole #pharmagenesis

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button