Ποδόσφαιρο

Ντάτκοβιτς στο Yellow Radio: «Μίλησα με τον Χαριστέα, η καρδιά μου… ψήφισε Ελλάδα» – «Να πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις»

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς μίλησε στo Yellow Radio από το Βέρμιο, εκεί που “χτίζεται” ο νέος Άρης, για την απόφαση του να έρθει στους “κιτρινόμαυρους” αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στον Νίκο Οικονόμου:

Νέο κεφάλαιο για σένα. Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στον Αρη και τι περιμένεις να συναντήσεις στην Ελλάδα; “Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον κ. Χαριστέα. Μιλήσαμε λίγο και αμέσως έστειλαν πρόταση για μένα. Τις προηγούμενες εβδομάδες η Λοκομοτίβα είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια της για μένα, πολύ καλύτερες οικονομικά. Αλλά από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κ. Χαριστέα, η καρδιά μου… ψήφισε Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα, ο κόσμος… Μου αρέσουν αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω στην Λοκομοτίβα, διότι είχε καλύτερες προτάσεις για μένα αλλά σεβάστηκε την επιθυμία μου να έρθω στον Άρη”.

Οι πληροφορίες που έχεις συλλέξει για τον Άρη; “Ξέρω πολλά πράγματα για το κλαμπ. Την ιστορία, τους παίκτες, το υπόβαθρο του κ. Χαριστέα. Ο Άρης εξελίσσεται. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους σε όλες τις διοργανώσεις. Εύχομαι σύντομα να ανοίξουν και τα γήπεδα, για να δω από κοντά και τον κόσμο”.

Ο Άρης έψαχνε εδώ και δύο χρόνια για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ μέχρι να καταλήξει σε σένα… “Μου το είπε χθες ο κ. Χαριστέας (σ.σ.). Είμαι χαρούμενος που επέλεξαν τελικά εμένα για να καλύψω αυτόν τον ρόλο”. –

Οι δικοί σου στόχοι, σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου; “Να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω το κλαμπ. Μία καλή πορεία της ομάδας, βοηθάει τους πάντες. Να πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις”.

Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα μέσα στο γήπεδο; “Θα δώσω την καρδιά και το αίμα μου μέσα στο γήπεδο. Θα παλεύω πάντα το ίδιο. Είναι ο μόνος τρόπος να εξελιχθώ και να δείξω την ποιότητά μου. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Είμαι γενικά μαχητής. Τα δυνατά μου σημεία οι εναέριες μονομαχίες και η αμυντική μου συγκέντρωση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button