Ποδόσφαιρο

Ν’Λουντούλου: “Απίστευτος ο κόσμος του Άρη”!

O Γκαέλ Ν’Λουντούλου πρώην παίκτης του Άρη και της Καλαμαριάς και νυν των Τρικάλων, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-press” με τον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσωνα Μίσχο:

Για το παιχνίδι:

“Θα είναι ένα σκληρό, αλλά είμαι σίγουρος καλό παιχνίδι, όπου θα παίξουν δυο καλές ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι αξίζει να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι. Δεν μπορεί να γίνουν προβλέψεις για το ποιος θα κερδίσει”.

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει:

“Δεν μπορώ να υποστηρίζω καμία, έχω καλές μνήμες και από τις δυο ομάδες, αλλά εγώ θα είμαι με το ποδόσφαιρο. Θα γίνει όμορφο παιχνίδι”.

Για το πώς θυμάται τον Άρη:

“Το πρώτο πράγμα είναι ο κόσμος του Άρη. Ακόμη και στην Γ’ εθνική ήταν στο πλευρό της ομάδας, είναι απίστευτος ο κόσμος, βοηθούσε είτε εντός, είτε εκτός έδρας, όπου παίζαμε. Θυμάμαι ακόμη τα συνθήματα των φιλάθλων του Άρη, αλλά δεν μπορώ να τα τραγουδήσω στον… αέρα (σ.σ. γέλια)”.

Για το πρώτο του παιχνίδι με τον Άρη και το πρώτο του γκολ:

“Έχω έντονες μνήμες και έντονα συναισθήματα από την πρώτη μου παρουσία με την φανέλα του Άρη, το πρώτο μου γκολ και τη βοήθεια του κόσμου. Ήταν μετά από έξι μήνες που δεν έπαιζα και δικαιολογημένα θα μου μείνουν αξέχαστες αυτές οι στιγμές”.

Για το αν είναι δίκαια πρώτος ο Άρης:

“Είχε μια πολύ καλή ομάδα και από την αρχή ήταν μπροστά στην βαθμολογία, ήταν η καλύτερη, είχε διάρκεια κι έχασε μόνο ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οπότε δίκαια επιστρέφει στην Σούπερ λίγκα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button