Ποδόσφαιρο

Νεϊμάρ: Κατηγορείται για σχεδιασμό ένοπλης ληστείας και ρατσιστική επίθεση

Αγωγή άσκησε ο Βραζιλιάνος ακτιβιστής των ΛΟΑΤΚΙ και πολιτευτής κατά του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νεϊμάρ έχει σοβαρά μπλεξίματα με τη βραζιλιάνικη Δικαιοσύνη . Αγωγή άσκησε ο Βραζιλιάνος βουλευτής Αγκριπίνο Μαγκαλιάες, γκέι και ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, σε βάρος του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και του δικηγόρου του, κατηγορώντας τους ότι απειλούν τη ζωή του και σχεδιάζουν ένοπλη ληστεία εναντίον του.
Ο Μαγκαλιάες θεωρεί ότι ο Νεϊμάρ θα προσπαθήσει να κλέψει το κινητό του, με σκοπό να διαγράψει τις μεταξύ τους συνομιλίες και στις οποίες έχουν διατυπωθεί απειλές για τη σωματική ακεραιότητα του. Για αυτό, ο Μαγκαλιάς ζητά να φυλάκιστει ο Νεϊμάρ για ένα χρόνο και την καταβολή αποζημίωσης 1 εκατομμυρίου δολαρίου.

Ακόμα Ο Μαγκαλιάες ισχυρίζεται πως από τη μέρα που αποκάλυψε τις απειλές του Νεϊμάρ, έχει αλλάξει δραματικά η ζωή του, διότι δεν τον προσλαμβάνουν πουθενά για να εργαστεί και αναγκάζεται συχνά να μετακομίζει υπό το φόβο επίθεσης.
Μαζί με φίλους του ο Νεϊμάρ είχαν καταφερθεί εναντίον του Αγκριπίνο και του πρώην συντρόφου του, Τιάγκο Ράμος με ομοφοβικά σχόλια. Έπειτα, ο Αγκριπίνο είχε καταγγείλει τον Νεϊμάρ για ρατσιστική επίθεση, αλλά η εισαγγελέας Κριστιάνα Τόμπιας ντε Αγκιάρ αθώωσε τον Νεϊμάρ μετά από μια σύντομη έρευνα. Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι η Βραζιλιάνα δικαστικός λειτούργησε μεροληπτικά, γιατί είχε σχέση με την οικογένεια του δικηγόρου του Νεϊμάρ.

Η Τομπίας ντε Αγκιάρ τέθηκε υπό πειθαρχική διερεύνηση, ενώ την υπόθεση την ανέλαβε άλλος εισαγγελέας . Η πλευρά του Νεϊμάρ προσέγγισε τον Αγκριπίνο και πρότεινε συμβιβασμό, αλλά ο Αγκριπίνο αρνήθηκε τα χρήματα και απαίτησε περισσότερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button