Ποδόσφαιρο

“Να πάρει ο ΟΦΗ το Κύπελλο!”

Πολύ ψηλά βάζει τον πήχη για την ομάδα του, Αντριάν Ριέρα

Στον ΟΦΗ φαίνεται πως τους έχει… ανοίξει η όρεξη μετά τις νίκες επί των Άρη και ΠΑΟΚ, με τον Ριέρα να κάνει λόγο για κατάκτηση του Κυπέλλου! Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Όπως έχω πει, νομίζω ότι ο φετινός στόχος είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας και μετά θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο! Αυτός είναι ο στόχος για εμάς και το έχουμε συζητήσει μέσα στην ομάδα. Και πιστεύω πως με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, μπορούμε να το πετύχουμε και δουλεύουμε σκληρά κάθε εβδομάδα”.

Για τις νίκες με Άρη και ΠΑΟΚ: “Είμαστε τυχεροί που το έχουμε στο “Γεντί Κουλέ” με την παρουσία του κόσμου και αν θέλουμε να βλέπουμε το γήπεδο όπως ήταν με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να παίρνουμε τις νίκες που χρειάζεται. Για εμάς είναι πιο εύκολο, μπορεί να μην ταιριάζει η λέξη αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο Ηράκλειο όλες τις ομάδες που θ’ αντιμετωπίσουμε. Ο κόσμος μας δίνει το κίνητρο για να είμαστε με την δύναμη του να παίρνουμε τις νίκες σε όλα τα παιχνίδια.

Αυτό έγινε με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να είναι από εδώ και στο εξής. Και μετά πρέπει να συνεχίσουμε τον δρόμο που πήρε ο ΟΦΗ πέρυσι, να πάρει τα εκτός έδρας παιχνίδια που είναι πιο δύσκολο. Όμως ο συνδυασμός αυτών των πραγμάτων είναι το κλειδί για να πετύχουμε ωραία πράγματα με την ομάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button