Ποδόσφαιρο

Να κάνει την ανατροπή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Αυτό που δεν πέτυχε ποτέ στο παρελθόν θέλει να κάνει σήμερα ο Άρης απέναντι στην Νορβηγική Μόλντε

Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να προκριθούν παρά την ήττα του πρώτου αγώνα. Να ανατρέψουν το 3-0 και να πετύχουν κάτι πρωτόγνωρο, τόσο για την διαδικασία των προκριματικών, όσο και για τους ίδιους.

Ο Άρης άλλωστε ποτέ άλλοτε δεν έχει καταφέρει αυτό που θέλει να πετύχει σήμερα. Όχι απαραίτητα μια τόσο μεγάλο ανατροπή, αλλά απλώς την πρόκριση μετά από ήττα σε πρώτο αγώνα!

Όλες οι “χρυσές” σελίδες που έχουν γραφεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τον Άρη έχουν ένα κοινό στοιχείο: Ποτέ η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα.

Συνολικά μάλιστα, μόλις δυο φορές ο Άρης έχει προκριθεί γνωρίζοντας έστω και μια ήττα σε νοκ άουτ παιχνίδια. Η πρώτη το μακρινό 1979 απέναντι στην Μπενφίκα, όταν υπέστη “γλυκιά ήττα” με 2-1 στο Ντα Λουζ και πέρασε σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και το 2008, που απέκλεισε την Σαραγόσα των εκατομμυρίων χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα, παρόλο που ηττήθηκε με 2-1 στην Ισπανία.

Φέτος, θέλει για πρώτη φορά να προκριθεί έχοντας αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και πετυχαίνοντας ένα κατόρθωμα που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button