Μπάσκετ

Ναύαρχος Βότσης: Πρώτη νίκη, αφιερωμένη στον άτυχο Χατζηλάμπρου

Τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της National League 2 πέτυχε η αναπτυξιακή ομάδα του Άρη Midea επικρατώντας με 70-62 της Σταυρούπολης στο Αλεξάνδρειο

Mε αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη “έσπασε το ρόδι” για τη φετινή χρονιά πανηγυρίζοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα σε τέσσερις αναμετρήσεις. Η νίκη αυτή βέβαια αμαυρώθηκε από τον τραυματισμό του Χρυσόστομου Χατζηλάμπρου στο γόνατο ο οποίος θα τον αναγκάσει να περάσει τη πόρτα του χειρουργείου. Το ARIS Elite Basketball Program όπως ήταν λογικό αφιέρωσε στο νεαρό διεθνή γκαρντ τη νίκη και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Η ενημέρωση του Α.Σ.: Η αναπτυξιακή ομάδα του ΑΡΗ Midea, Ναύαρχος Βότσης, κέρδισε τη Σταυρούπολη με 70-62, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της National League 2.

Ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη, η οποία είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Καζαμία, που πέτυχε 30 πόντους με 4 τρίποντα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο πρώτο μέρος, με 16-1 στο δεκάλεπτο και 32-33 στο ημίχρονο. Ο Ναύαρχος Βότσης πήρε το προβάδισμα στο τρίτο δεκάλεπτο και απέκρουσε κάθε προσπάθεια αντεπίθεσης της Σταυρούπολης, φτάνοντας στη νίκη.

Διαιτητές: Κοντογιάννης-Λαμπρέλης-Καραούλας

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 32-33, 56-48, 70-62

Ναύαρχος Βότσης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Πουρλίδας 8, Καζαμίας 30(4), Γιαννίκος 9(1), Βασιλάκης, Κεραμιτσόπουλος 4, Βενετίδης 5(1), Ρέιντεν 4, Κασιάνος Θ. 4, Φωτιάδης 6(2), Σιμεόνοβ.

Σταυρούπολη ΕΚ (Χριστοφορίδης-Φωτιάδης): Ντόβας 2, Μάρουσιτς 26(2), Κυλαντωνίδης 3(1), Στοϊτσης 7, Σουτζόπουλος 19, Ταβλαρίδης 5(1), Γαϊτάνης, Παπουτσής, Φωτιάδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button