Ερασιτέχνης

Ναζίρη: “Είμαι σε θέση να αγωνιστώ και να δώσω βαθμούς στην ομάδα μου”

Η Σπυριδούλα Ναζίρη, πρωταθλήτρια Ελλάδος στο τριπλούν και πλέον αθλήτρια του Άρη, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Ο ερασιτέχνης έχει φωνή” με τους Πάνο Τσίκαλα και Ελένη Γρηγοράκη.

Η νεοαποκτηθείς του Άρη τόνισε:

Έχει ένα μήνα που έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα και επίσημα έχει βγει εδώ και λίγες μέρες με την ανακοίνωση μου.

Για τον όρο “διάδοχος της Δεβετζή”:

Είναι πολύ βαρύ αυτό γιατί είναι μια πολύ μεγάλη αθλήτρια. Είχα την τύχη στην Αλεξανδρούπολη να είναι προπονήτρια μου δύο χρόνια. Έχω όλα τα εφόδια και είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Μακάρι όντως να είμαι η διάδοχος της στην συνέχεια.

Για την υποδοχή στα social media:

Πραγματικά είχα μια πολύ θερμή υποδοχή. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δέχτηκα πολλά μηνύματα. Με καλωσόρισαν στην οικογένεια του Άρη. Μου είπαν ότι χρειαστώ να τους πω. Αν και δεν τους γνωρίζω μου έστειλα πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ για αυτό. Ένιωσα πολύ άνετα.

Για τις διακρίσεις της:

Έχω βγει τρεις φορές πανελληνιονίκης στο τριπλούν και το 2017 βγήκαν πρώτη στην κατηγορία μου, που είναι κάτω των 23.

Για τους μελλοντικούς της στόχους:

Το μέλλον είναι αβέβαιο στον αθλητισμό, δεν είναι όλα ωραία υπάρχουν και τραυματισμοί. Πλέον δεν ταλαιπωρούμε. Έχω κάνει ένα χειρουργείο εδώ και 10 μήνες. Είμαι πολύ καλά, έχω μπει σε προπονήσεις στους κανονικούς ρυθμούς. Απλά για το πανελλήνιο που είναι ο μεγαλύτερος στόχος θα κοιτάξω πρώτα την υγεία μου, να δω πως θα είμαι τότε μαζί με τον προπονητή μου τον Δημήτρη Τσιφτσόγλου, και για του χρόνου θα βάλω μεγαλύτερους στόχους.

Για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα που είναι για να βοηθήσω και την ομάδα εννοείται θα είμαι μια χαρά, θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ κανονικά και να δώσω βαθμούς στον σύλλογο. Σε αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα πανελλήνια τα αναφέρω γιατί ο ανταγωνισμός είναι λίγο πιο υψηλός.

Το μήνυμα της:

Να έχουμε την υγεία μας, να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας να μας στηρίζουν και πιστεύω όλα γίνονται.

Για το δέσιμο με τον Άρη:

Παρακολούθησα τον αγώνα του Άρη επί της Ξάνθη που νικήσαμε. Έχω μπει στο ρόλο, είμαι πλέον της ομάδας.

Πιστεύω κάθε αθλητής πρέπει να δίνει την ψυχή του και να είναι αφιερωμένος στην ομάδα που ανήκει.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button