Ερασιτέχνης

Νίκος Τσιντάρης: «Μας έχει βοηθήσει πολύ η οικογένεια Λάσκαρη, εμπιστοσύνη στον Γιαννάκη είναι ικανός για πολλά»

Ο Νίκος Συντάρης παίκτης της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το πρωτάθλημα που είχαν κατακτήσει και την ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο είπε:

Στο προπέρσινο πρωτάθλημα καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια ο Άρης είναι στην ελίτ του μπάσκετ με αμαξίδιο, πέρσι είχαμε βγει τρίτοι αλλά είχα πάρα πολλούς τραυματισμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και στοχεύουμε ψηλότερα.

Για την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα είπε:

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε στο συγκεκριμένο τμήμα του Α.Σ Άρης είναι τεράστια και προσπαθούμε χωρίς μεταγραφές μόνο με γηγενείς παίκτες, οι τέσσερις ομάδες που φιγουράρουν στην κορυφή πλην του Άρη έχουμε παίκτες ξένους που αποκτήθηκαν με μεταγραφή.

Για την προσπάθεια αναζήτησης στήριξης που θα κάνουν σήμερα είπε:

Γίνεται μια προσπάθεια σήμερα, έξω στην κεντρική είσοδο του Παλέ θα μοιράσουμε κάποιες κάρτες με το αντίτιμο των  5 ευρώ, όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια μας, θα υπάρχει ένα μπασκετικό αναπηρικό καροτσάκι, όποιος θέλει θα μπορεί να το δει.

Για τον Άρη του Γιαννάκη είπε:

Βλέπω πολύ θετικά τον Άρη με τον Γιαννάκη, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Άμα του δώσουν τον χώρο και τον χρόνο να δουλέψει σωστά θα κάνει θαύματα.

Για την οικογένεια Λάσκαρη είπε:

Η οικογένεια Λάσκαρη μας έχει βοηθήσει και οικονομικά και ηθικά στην προσπάθεια μας. Έχουμε γνωρίσει και τον Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος μας συμπαραστάθηκε. Περνάει μια δύσκολη περίοδο κι ευχόμαστε ότι σύντομα θα ξεπεράσει την περιπέτεια που έχει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button