Μπάσκετ

Νίκος Λαμπρούλης: «Ο Γιαννάκης είναι ιστορική ευκαιρία για τον Άρη, πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι»

Ο Νίκος Λαμπρούλης ένας πραγματικός μαχητής της ζωής και φανατικός οπαδός του Άρη, που ξεκίνησε να τρέχει όταν διαγνώσθηκε ότι πάσχει από διαβήτη, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:Ν

Για την προσπάθεια και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν και αυτός και η ομάδα του είπε:

Εγώ κάνω μια προσπάθεια στον χώρο του αθλήματος, αν και έχω το πρόβλημα με τον διαβήτη, κάνω τέσσερις ενέσεις την ημέρα αλλά προσπαθώ να δείξω ότι μέσα από τον αθλητισμό όλα μπορούν να γίνουν.

Έχω κάνει δύο αγώνες 82 χιλ. σε ορεινό έδαφος που είναι ακόμα πιο δύσκολα, 5-6 μαραθώνιους. Και γενικά το μότο της ομάδας μου και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι παρ’ όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος μπορεί να κάνει τα πάντα και ότι θελήσει.

Για τον Γιαννάκη είπε:

Ο Γιαννάκης είναι μια ιστορική ευκαιρία για την ομάδα και έχει την δυνατότητα να συσπειρώσει τον κόσμο, εντάξει για τα τεχνικά χαρίσματα του δεν χρειάζεται να μιλήσουμε είναι γνωστά σε όλους. Πρέπει να πάμε όλοι σήμερα στο Παλέ και να στηρίξουμε την ομάδα. Με τον Γιαννάκη είμαι σίγουρος ότι έχει καλό μέλλον η ομάδα αλλά και εμείς πρέπει να τους στηρίξουμε.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη είπε:

Το ποδόσφαιρο μπορεί μας στεναχωρεί και να περνάει δύσκολα αλλά πιστεύω είναι η τελευταία χρονιά και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button