Ποδόσφαιρο

Νίκιτς: «Νιώθω τον κόσμο, θα ανέβουμε! Απωθημένο ο Άρης»

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Είχε γίνει ένα τουρνουά στην χώρα μου στην Βοσνία και είχαν έρθει κάποιοι άνθρωποι και με είδαν να παίζω μου έκαναν πρόταση και έτσι ήρθα στην Ελλάδα και στον Αγροτικό Αστέρα, μου είχαν γίνει και άλλες προτάσεις παλιότερα από τον Άρη αλλά δεν είχαν προχωρήσει και είχα στεναχωρηθεί κιόλα γιατί ήθελα πολύ να παίξω στον Άρη. Και μόλις μου ξαναέγινε πρόταση δεν το σκέφτηκα καν και είπα το ναι. Πρώτα είπα το ναι και μετά το είπα στον πατέρα μου.

Για την κατάσταση ετοιμότητάς του:

«Με λίγες προπονήσεις θα είμαι πίσω πανέτοιμος. Είμαι… σκληρός παίκτης. Καμία σχέση με τον πατέρα μου, ήταν πιο ποιοτικός από τη μέση και μπροστά.

Για το αν θυμάται τον πατέρα του στον Άρη:

Ήμουν μικρός τότε, αλλά έχω δει πολλά βίντεο. Εγώ ήμουν δύο χρονών, όταν έπαιζε ο πατέρας μου στον Άρη. Το κατάλαβα όταν ήρθα 19 ετών στη Θεσσαλονίκη. Τότε κατάλαβα τι σημαίνει Νίκιτς για τον Άρη. Ήθελα να παίξω στον Άρη από παλιά, ήταν ένα απωθημένο μου, αλλά ακόμα και στα 34 τα κατάφερα.

Για την φετινή ομάδα:

Η ομάδα φέτος είναι έτοιμη για να πάρει την άνοδο. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για να ανέβει η ομάδα εκεί που ανήκει και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είμαι σίγουρος ότι θα ανέβουμε και θα είναι αμαρτία να μην ανέβουμε φέτος. Εγώ νιώθω δέος που βρίσκομαι στον Άρη και σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνω παραπάνω από το 100%. Έχουμε μια ομάδα πολύ καλή. Παιδιά που ξέρουν την κατηγορία. Δεν ξέρω τι έγινε, πέρσι και πρόπερσι. Η ομάδα είναι έτοιμη και προετοιμασμένη.

Νιώθω ότι πρέπει να δώσω το κάτι παραπάνω γιατί ο πατέρας μου άφησε ένα μεγάλο όνομα και είναι δύσκολο να κάνω όσα έκανε, αλλά το λιγότερο είναι να κάνω και αυτό και τον κόσμο ευτυχισμένο για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Με τέτοιο κόσμο που έχουμε, πιστεύω πως πρέπει ο καθένας να δώσει ότι έχει. Η φανέλα του Άρη είναι βαριά. Από μόνη της έχει δύναμη. Αλλά δεν μπορεί από μόνη να κερδίζει. Ένιωσα πολύ περήφανος στον αγώνα μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ. Από το μηδέν να ξεκινήσουμε μία καινούργια αρχή να κάνουμε, ομάδα και κόσμος και όλα θα πάνε καλά.

Για το πρωτάθλημα:

Μακάρι να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα, γιατί είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο Άρης πρέπει να ασχολείται με όλα τα ματς και φυσικά και το Κύπελλο. Ο Άρης πρέπει να ασχολείται με όλα τα ματς και φυσικά και το Κύπελλο. Μία καλή νίκη με τον Πανιώνιο περνάμε στον άλλο γύρο. Όσο πιο μακριά μπορούμε. Ναι εγώ είμαι έτοιμος για να παίξω με τον Πανιώνιο, έχω ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις και είμαι στην διάθεση του προπονητή. Είμαστε και 30 άτομα, θα παίξουμε και όλοι. Με κλειστά μάτια να διαλέξεις 11 παίκτες, το ίδιο είναι όλοι. Συν του ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα.

Για τον Μυροφορίδη είπε:

Ο Μυροφορίδης είναι πάρα πολύ καλός στην δουλειά του και πάντα εκτός από ποιότητα κοιτάει και χαρακτήρα στον παίκτη.

Τέλος για τον κόσμο τόνισε:

Τον καταλαβαίνω τον κόσμο τον νιώθω ότι πονάει και έχει ταλαιπωρηθεί γιατί η ομάδα δεν βρίσκεται εκεί που πρέπει αλλά πρέπει να μην κοιτάμε το παρελθόν αλλά το παρόν. Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας έχουμε ανάγκη την στήριξη του γιατί μας κάνει και εμάς να νιώθουμε δυνατότεροι. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι δεν το παίζουμε φίρμες και πάντα προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα και να σκυλιάζουμε μέσα στο γήπεδο, τον θέλουμε δίπλα μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button