Ποδόσφαιρο

Νίκη (1-0) κόντρα σε Σπάρτη και διαιτησία

Ο Άρης φιλοξένησε την Σπάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Ικανοποιητική η παρουσία του κόσμου για ένα ακόμη παιχνίδι που δεν σταμάτησε να τραγουδάει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στην προσπάθεια του να εμψυχώσει την ομάδα και να την οδηγήσει σε μια ακόμη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έπαιζαν παθητικά με διπλή ζώνη άμυνας δεν δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Άρη πέρα από μια φορά στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του Ρανού που εξ’ επαφής απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Αναγνωστόπουλος, οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας την κατοχή της μπάλας κατάφεραν να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες αλλά και να απειλήσουν αρκετές φορές με προϋποθέσεις αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε όχι μη επιτρέποντας τους «κιτρινόμαυρους» να ανοίξουν το σκορ.

Στο 10ο λεπτό ο Άρης έκανε την πρώτη του ευκαιρία με τον Πλατέλλα να κάνει ένα σουτ, η μπάλα βρήκε σε κάποιο σώμα και κατέληξε κόρνερ. Στο 11ο λεπτό με την εκτέλεση του κόρνερ ο Σόουζα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε εύκολα. Στο 12ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία του Άρη, ο Τζανακάκης έκανε από δεξιά την σέντρα, ο Μουμίν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 14ο λεπτό ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για την Σπάρτη, ο Ρανός μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 26ο λεπτό ήρθε ακόμη μια διπλή ευκαιρία για τον Άρη αλλά Χαντί και Μπαστακός δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Πλατέλλα. Στο 33ο λεπτό ο Μπαστακός έστρωσε ωραία στον Χαντί αλλά αυτός πλάσαρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γιακουμή. Στο 45ο λεπτό ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Άρη, ο Τζανακάκης έκανε μια ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Μπαστακός πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε εξ’ επαφής και έδιωξε σε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μουμίν πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Πλατέλλα αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο  δεύτερο ημίχρονο Άρης συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ αφού ο Γιακουμής ήταν σε εξαιρετική μέρα και είπε αρκετές φορές όχι στις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων». Στο 74ο λεπτό όμως και μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλεριάνου ο Δεληζήσης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε έτσι το 1-0.

Στο 46ο λεπτό ο Μπαστακός έπιασε ένα γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο Άρης έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, ο Πλατέλλας εκτέλεσε το φάουλ, ο Σόουζα πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 60ο λεπτό ήρθε μια ακόμη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» ο Βαλεριανός με ωραία ατομική προσπάθεια έφερε την μπάλα στο δεξί, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 67ο λεπτό ο Άρης κατάφερε να σκοράρει με τον Πασχάλη Κάσσο αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε υποδεικνύοντας φάουλ πάνω στον Γιακουμή που δεν υπήρχε, γενικώς πολύ προκλητικός ο διαιτητής της αναμέτρησης Απόστολος Τζουμαλάκης ο οποίος με πολλά περίεργα σφυρίγματα προκάλεσε πολλές φορές την αγανάκτηση του κόσμου.

Στο 69ο λεπτό ο Άρης έχασε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία με τον Κάσσο,  ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γιακουμής όντας σε εξαιρετική μέρα προχώρησε σε διπλή επέμβαση. Στο 74ο λεπτό ήρθε το γκολ και η λύτρωση για τον Άρη, ο Βαλεριάνος εκτέλεσε το φάουλ και ο Δεληζήσης με μια ωραία καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τέλος παιχνιδιού: 1-0

Οι συνθέσεις:

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (86΄Νίκιτς), Κάσσος, Χαντί (55΄Πασάς), Μπαστακός (80΄Παυλίδης)

Στον πάγκο: Μαντζάρης, Μαραγκός, Παυλίδης, Πασάς, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Νίκιτς

Σπάρτη (Θ. Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τζιμόντζι (60΄Μπουζούκης), Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου (85΄Φουρτάδο), Ράνος, Γουόρντεν, Ράντι (69΄Τσιοφού)

Στον πάγκο: Μακρυώτης, Φουρτάδο, Σάββα, Δοδοντσάκης, Καζβιρόπουλος, Τσιόφου, Μπουζούκης

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί: Καμπούρης (Σερρών) – Κρυωνάς (Σερρών)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button