Νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Γκούμα με γκολάρα του Μπουλάρι
Ο Γιάννης Γκούμας έκανε εντός έδρας ντεμπούτο στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα της Ηπείρου να επικρατεί με σκορ 1-0 του Μακεδονικού.
Με μία γκολάρα του Μπουλάρι στο 60ό λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 1-0 του Μακεδονικού. Μία νίκη που ήρθε στο ντεμπούτο του Γιάννη Γκούμα στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου. Πριν το γκολ του Μπουλάρι είχαν προηγηθεί 2 μεγάλες φάσεις του Κόντε.
Ως προς τον αγώνα στο 38′ ήταν μία κεφαλιά του Κόντε που πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Στο 49′ ο Κόντε είχε πολύ μεγάλη φάση όταν σε κενή εστία δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα για να σκοράρει.
Στο 60′ ήρθε το 1-0. Έπειτα από διπλή προσπάθειά του ο Μπουλάρι πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γκούμας): Σίνα, Σελιμάι, Πρεκατές, Τουρκοχωρίτης, Δούμας, Παυλίδης, Μπρικάλιατσα, Μπουλάρι, Κοντονίκος (61′ Κρυπαράκος), Αριγίμπι και Κόντε (75′ Πατρινός).
Μακεδονικός (Τυριακίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Θωμάι, Τσουκάκνης, Καλαϊτζής (79′ Σταμπουλίδης), Παναγιωτούδης, Καρτάλης (76′ Νούλας), Καραμπέρης, Μορέρ, Καντάβ (76′ Αμανατίδης) και Καπνίδης.




