Μπάσκετ

Νίκη στις λεπτομέρειες για τον Ολυμπιακό (76-74) κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, επικρατώντας με 76-74 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague κι έκανε άλλο ένα βήμα προς την κατάληψη της πρώτης θέσης στη regular season, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 22-7. 

Οι Πειραιώτες απέκτησαν σταθερό προβάδισμα απ’ την εκκίνηση του αγώνα, έφτασαν τη διαφορά μέχρι και τους 19 πόντους (58-39), όμως οι «πράσινοι» (που «έπεσαν» στο 18-11, αλλά παραμένουν στην τετράδα) επέστρεψαν στο ματς και είχαν σουτ… νίκης στο φινάλε, αλλά ο Κώστας Σλούκας αστόχησε στο τρίποντο και η νίκη κατέληξε σε «ερυθρόλευκα» χέρια.  

Ο Σάσα Βεζένκοφ με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών, ενώ απ’ τους «πράσινους» ο Ντίνος Μήτογλου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους, έχοντας απόλυτη ευστοχία.

Τα δεκάλεπτα: 20-9, 38-27, 62-50, 76-74

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button