Μπάσκετ

Νίκη… οξυγόνο για τον Άρη

Ο Άρης υποδέχτηκε την Ιταλική Αβελίνο στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League. Σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ κακό με πολύ καλές άμυνες και για τις δύο ομάδες και το σκορ να μένει χαμηλά ο Άρης κατάφερε να πάρει την νίκη με 59-56.

Στο πρώτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νωθρά στο παρκέ, προσπαθώντας να βρουν ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το παιχνίδι προσφέροντας μια πολύ ωραία φάση με ένα Άλεϊ-ουπ κάρφωμα. Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και το σκορ να πηγαίνει πόντο με το προβάδισμα να αλλάζει συνέχει χέρια.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 12-12

Στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι  δύο  ομάδες μπήκαν πιο δυνατά, άρχισαν να σκοράρουν συχνότερα και να βρίσκουν κάπως ρυθμό στην επίθεση, θετικό στοιχείο και για τις δύο ομάδες η δυνατή άμυνα ενώ μεγάλο πρόβλημα η επιθετική δημιουργία. Ο Άρης για ακόμα ένα παιχνίδι είχε πρόβλημα στην δημιουργία καλών επιθετικών επιλογών ενώ ήταν εξαιρετικός στην άμυνα κρατώντας ακόμα έναν αντίπαλο χαμηλά στο σκορ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 25-27

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης μπήκε ακόμα πιο κακός από τα δύο προηγούμενα, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην Ιταλική ομάδα να πάρει κεφάλι στο σκορ και να ξεφύγει κάποια στιγμή μάλιστα στο σκορ και με 9 πόντους. Ο Άρης για ένα ακόμα παιχνίδι πραγματοποίησε ένα πολύ κακό 3ο δεκάλεπτο ρίχνοντας κατά πολύ την απόδοση του.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 39-44

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης μπήκε πιο δυνατός, έβγαλε ενέργεια στο παρκέ, βρήκε ρυθμό στην επίθεση και με «όπλο» την καλή άμυνα κατάφερε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ 1 λεπτό πριν την λήξη του παιχνιδιού με 57-56. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 4ο δεκάλεπτο και 44 δευτερόλεπτα πριν την λήξη είχε κάνει μόνο δύο ομαδικά φάουλ. Στα 15 δεύτερα ο Αθηναίου πέτυχε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλά φτάνοντας την διαφορά στο +3. Οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να πετύχουν το τρίποντο και έτσι ο Άρης πήρε την 3η του νίκη στο Champions League.

Τέλος παιχνιδιού: Άρης – Αβελίνο 59-56

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button