ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Νίκη με ανατροπή για την Ντόρτμουντ με σούπερ Γκιρασί

Η Ντόρτμουντ τα… χρειάστηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Μπόχουμ, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, όμως είχε τον Σερχού Γκιρασί στην καλύτερή του βραδιά με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα κι έφτασε εντέλει σε μία σούπερ ανατροπή με 4-2, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga, ανεβαίνοντας προσωρινά στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι Βεστφαλοί ξεκίνησαν πολύ «μουδιασμένα» το παιχνίδι, δείχνοντας επηρεασμένοι απ’ τη συντριβή τους την περασμένη εβδομάδα στην Στουτγκάρδη (5-1). Οι «μπλε» εκμεταλλεύτηκαν όλα τα λάθη των γηπεδούχων και δη αυτό του Κόμπελ στο δεύτερο τέρμα τους και στο 21′ είχαν πάρει ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μπέρο (16′) και Ντε Βιτ).

Ο Γκιρασί, ωστόσο, δεν είχε διάθεση να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι για δεύτερη σερί αγωνιστική. Στο 44′ με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 1-2, ενώ στο 61′ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο τσαν έφερε το ματς στα ίσα για την Ντόρτμουντ ένα λεπτό μετά (62′). Ο φορ από τη Γουινέα ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή της Ντόρμουντ με έξοχο πλασέ στο 75′, ενώ την τελική «πινελιά» στο ματς έβαλε ο Ενμέτσα στο 81ο λεπτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button