Μπάσκετ

Νίκη κόντρα στον Ιωνικό σημαίνει… τετράδα

Διαβάστε γιατί

Aποστολή εξετελέσθη… Ο Άρης “γονάτισε” το Λαύριο και στο εξής έχει το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ιωνικό. Αν καταφέρει να κερδίσει στο παιχνίδι που ακολουθεί, τότε εκτός απροόπτου θα βρεθεί μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας την επόμενη αγωνιστική, αφού υπάρχουν δύσκολα ματς για τους… ανταγωνιστές του.

Η ΑΕΚ (6-2) την επόμενη αγωνιστική έχει το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ενώ το Περιστέρι (6-2) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κολοσσό (σ.σ. κέρδισε πρόσφατα την ΑΕΚ). Ο ΠΑΟΚ (5-3) θα παίξει με τον Ολυμπιακό στη Πυλαία.

Με τους “ασπρόμαυρους” ο Άρης ισοβαθμεί την δεδομένη χρονική στιγμή ενώ η ΑΕΚ και το Περιστέρι είναι έναν βαθμό πάνω του. Η λογική “λέει” ότι ο “Δικέφαλος” θα χάσει από τους “ερυθρόλευκους” και πως η “Ένωση” θα ηττηθεί από τους “πράσινους”. Άρα, σε ένα τέτοιο σενάριο η ΑΕΚ θα “πάει” στο 6-3 και ο ΠΑΟΚ στο 5-4.

Έτσι, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του Περιστερίου στη Ρόδο (αν χάσει, πάντως, θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε Περιστέρι, ΑΕΚ και Άρη και η ομάδα του Καστρίτη θα είναι πάνω από τους δύο συλλόγους, στην τρίτη θέση, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα ματς λιγότερο), ο Άρης εφόσον κερδίσει τον Ιωνικό, θα “πάει” στο 6-3, έχοντας την ισοβαθμία απέναντι στην ΑΕΚ (σ.σ. την κέρδισε στην Αθήνα) ενώ θα βάλει από… κάτω του τον ΠΑΟΚ. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button