Γενικά

Νίκησε και πέρασε στις “16” του Madrid Open η Σάκκαρη

Ύστερα από αγώνα που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (02:14 ώρα Ελλάδας), η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασαρόβα με 3-6, 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Madrid Open. 

Εκεί την περιμένει μια άλλη αθλήτρια από την Ισπανία, η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία με τη σειρά της απέκλεισε -πολύ πιο εύκολα του αναμενόμενου- την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ με 6-3, 6-0.

H Σάκκαρη είχε 6 διπλά λάθη στο σερβίς της, κέρδισε το 64% των πόντων στο πρώτο σερβίς, κατέγραψε 24 winners αλλά και 37 αβίαστα λάθη.

Το πρώτο (και μοναδικό) break του πρώτου σετ έγινε από την Μασαρόβα (4-2), που έφτασε ύστερα εύκολα στο 1-0. Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με την Σάκκαρη να σβήνει 3 break-points της Ισπανίδας και με το πρώτο break της στο παιχνίδι να κάνει το 3-1 και να φτάνει το ίδιο άνετα στο 6-3 και το 1-1.

Το τελευταίο σετ ξεκίνησε με break (1-0) για την Ελληνίδα τενίστρια, που το ξανάκανε στο 5ο game παίρνοντας πια σαφές προβάδισμα για τη νίκη (4-1), την οποία και κατάκτησε (6-3) τελικά παρότι η Μασαρόβα μείωσε έως το 4-3.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button