ΔιεθνήΜπάσκετ

Νίκησαν στη Μινεσότα οι Λέικερς

Με πρωταγωνιστή τον Αντονι Ντέϊβις, ο οποίος -παρά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον αστράγαλο- σημείωσε 38 πόντους και μάζεψε 17 ριμπάουντ, οι Λέικερς, επικράτησαν στην Μινεσότα με 123-111 και βρίσκονται πολύ κοντά στα προκριματικά play offs του ΝΒΑ, που αρχίζουν την ερχόμενη Παρασκευή.

«Μας… κλώτσησε με κάθε δυνατό τρόπο», είπε μετά το ματς, ο προπονητής των Τίμπεργουλβς Κρις Φιντς, ενώ ο τεχνικός των νικητών, Ντάρβιν Χαμ, σχολίασε: «Ολα αρχίζουν με «AD». Εχουμε μια ομάδα που μπορεί να κάνει τα πράγματα να συμβούν, αλλά πρέπει να υπάρχει αυτή η κεντρική δύναμη που μπορεί να ηγηθεί. Και στην περίπτωσή μας, είναι αυτός».

Σημαντική για τους Λέϊκερς και η απόδοση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Ρούντι Γκομπέρ με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Οι Λέικερς, έχουν πλέον 39 νίκες και 38 ήττες και τέσσερα ματς πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, φαίνεται να «κλέβουν» την 7η θέση στην Δύση από την ομάδα της Μινεσότα, που έπεσε στην 9η θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button